Cine va fi noul director al Centrului Cultural ”Dunărea de Jos”. Rezultate înainte de contestații

Cine va fi noul director al Centrului Cultural ”Dunărea de Jos”. Rezultate înainte de contestații
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Vali Viorel Sandu a fost declarat câştigătorul concursului de proiecte de management, pentru perioada septembrie 2019 - septembrie 2022, la Centrul Cultural "Dunărea de Jos" (CCDJ). Consiliul Judeţean Galaţi a postat pe site-ul propriu rezultatele celor două etape de desfăşurare a concursului. La prima etapă - analiza şi notarea proiectului de management, Vali Viorel Sandu a primit 7,75, iar contracandidatul său, Doru Nica, a obţinut 7,25. La cea de-a doua etapă - susţinerea proiectului de management în cadrul unui interviu - rezultatele au fost: Doru Nica - 8,46, Vali Viorel Sandu - 9,26.

Cu o medie de 8,50, Vali Viorel Sandu a fost declarat câştigător de către comisia de concurs numită prin Hotărârea Consiliului Judeţean Galaţi nr. 173/ 2019. Cu privire la modul de organizare şi desfăşurare a concursului pot fi depuse contestaţii până pe 23 septembrie.

Potrivit datelor noastre, Vali Viorel Sandu nu este străin de administraţie şi politică. A fost director general la Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Galaţi, a fost director administrativ la Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi şi a fost consilier local din partea ALDE, partid care i-a retras sprijinul politic. Este cunoscut ca unul dintre oamenii apropiaţi ai deputatului Pro România Eugen Durbacă.

Citit 5773 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.