Cine va fi noul director al Centrului Cultural ”Dunărea de Jos”. Rezultate înainte de contestații

Cine va fi noul director al Centrului Cultural ”Dunărea de Jos”. Rezultate înainte de contestații
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Vali Viorel Sandu a fost declarat câştigătorul concursului de proiecte de management, pentru perioada septembrie 2019 - septembrie 2022, la Centrul Cultural "Dunărea de Jos" (CCDJ). Consiliul Judeţean Galaţi a postat pe site-ul propriu rezultatele celor două etape de desfăşurare a concursului. La prima etapă - analiza şi notarea proiectului de management, Vali Viorel Sandu a primit 7,75, iar contracandidatul său, Doru Nica, a obţinut 7,25. La cea de-a doua etapă - susţinerea proiectului de management în cadrul unui interviu - rezultatele au fost: Doru Nica - 8,46, Vali Viorel Sandu - 9,26.

Cu o medie de 8,50, Vali Viorel Sandu a fost declarat câştigător de către comisia de concurs numită prin Hotărârea Consiliului Judeţean Galaţi nr. 173/ 2019. Cu privire la modul de organizare şi desfăşurare a concursului pot fi depuse contestaţii până pe 23 septembrie.

Potrivit datelor noastre, Vali Viorel Sandu nu este străin de administraţie şi politică. A fost director general la Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Galaţi, a fost director administrativ la Centrul Cultural „Dunărea de Jos” Galaţi şi a fost consilier local din partea ALDE, partid care i-a retras sprijinul politic. Este cunoscut ca unul dintre oamenii apropiaţi ai deputatului Pro România Eugen Durbacă.

Citit 5087 ori Ultima modificare Joi, 19 Septembrie 2019 00:00

3 comentarii

 • postat de CD
  Joi, 19 Septembrie 2019 13:40
  5.2.209.***
  "le mal était fait" ,(raul a fost facut), ...cum ar zice francezul!
  1
  7
  Raportează
 • postat de galateanca
  Joi, 19 Septembrie 2019 09:30
  82.78.253.***
  Aaaa...dar ce s-a intamplat cu poeta, scriitoarea Florina Zaharia, directorul interimar al Centrului Cultural, sufletul acestei institutii ? Dupa decesul fostului director sculptorul Sergiu Dumitrescu,Centrul Cultural a fost condus ani de zile de d-na Florina Zaharia. Acum ce sa intelegem, ca nu a mai vrut, ca brusc nu a mai fost capabila sau nu a mai fost agreata si ca la conducerea acestei institutii poate veni o persoana foarte apropiata de politic si mai putin de cultura ?
  2
  10
  Raportează
 • postat de MIHAIL
  Joi, 19 Septembrie 2019 07:48
  5.13.184.***
  SINCER, MA ASTEPTAM CA IN ACEASTA FUNCTIE SA FIE PROMOVAT UN OM DE CULTURA ,SCRIITOR,ACTOR,MUZICIAN ,REGIZOR SAU ARTIST PLASTIC(ETC...) SI NU PE CRITERII POLITICE!!!Mi-am amintit fara sa vreau de vremea cand inaintea premierelor la teatru se faceau vizionarile de catre tovarasii de la sectia cultura si propaganda a defunctului p.c.r!!!REGRETATUL EMIL PINGHIREAC,FOST SOLIST SI REGIZOR AL TEATRULUI,,NAE(corect,NAIA...!!)LEONARD)mi-a povestit cu multi ani in urma o intamplare in aparenta de tot rasul daca nu ar fi si de plans ,in dureroasa realitate !!!LA MUZICAL la o astfel de vizionare o tovarasa de la judetul de partid,tovarasa A.C.,oamenii mai vechi din teatre stiu cu siguranta cine este gandind ca prezenta pe scena a balerinelor pe tocuri ,la un spectacol de revista este ceva burghez,si chiar vulgar,decadent ,periculos pentru tineretul revolutionar care ar fi vazut spectacolul,a cerut regizorului si coregrafului ca artistele sa nu mai poarte tocuri,pentru a nu tulbura prea mult tinerii utc-isti....REGIZORUL ,politicos,stiind cat de ,, cultivata,, era tovarasa A.C., i-a replicat acesteia ca purtand tocuri tinerele sunt mai inalte ,mai prezentabile ,mai gratioase in momentul artistic respectiv aducand si alte argumente ale unui specialist in arta spectacolului de revista !!!,,BINE,TOVARASI, fara pantofi cu tocuri ,iar pentru a fi mai inalte puneti-le acestora joben,am zis!!!FARA COMENTARII!!! V-am povestit aceasta intamplare din lumea teatrului nostru ,cautand sa subliniez ca in cultura,in general,institutiile de profil trebuie sa fie conduse de specialisti si nu de oameni sustinuti politic si atat !!!DACA se spune ca la politica si la fotbal se pricepe toata lumea(desi ma indoiesc!!)sa lasam totusi cultura pe mana ....SPECIALISTILOR!!!SANATATE SI NUMAI BINE LA TOATA LUMEA!!!
  1
  11
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.