Ajutor de la ArcelorMittal pentru victimele dezastrului din Haiti

Ajutor de la ArcelorMittal pentru victimele dezastrului din Haiti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Compania care deţine combinatul siderurgic de la Galaţi a anunţat prin intermediul unui comunicat de presă că va dona un milion de dolari pentru sprijinirea eforturilor de ajutorare a locuitorilor din Port-au-Prince, Haiti, ca urmare a dezastrului de la începutul acestui an, provocat de un cutremur devastator.

Într-un comunicat de presă furnizat prin intermediul departamentului de comunicare al ArcelorMittal Galaţi se arată că prima etapă a acestei donaţii va reprezenta acordarea sumei de 100.000 de dolari americani organizaţiei Medecins sans Frontieres care intervine în zona respectivă.

Se mai arată că ajutorul va fi oferit atât în bani, cât şi în bunuri şi asistenţă pentru reconstruirea clădirilor din Haiti.

De asemenea, ArcelorMittal îşi încurajează angajaţii să sprijine alte iniţiative locale.

“Imaginile dureroase şi ştirile legate de cutremurul din Haiti ne-au şocat pe toţi”, susţine Lakshmi Mittal, preşedinte şi CEO al ArcelorMittal, în acest comunicat de presă. 

„Dimensiunea devastării este inimaginabilă. Doresc să îmi exprim solidaritatea cu toţi cei afectaţi de această tragedie. Sper că ajutorul nostru şi al altora va putea reprezenta un suport în reconstruirea ţării şi ajutorarea celor afectaţi”.

Amintim şi că ArcelorMittal a contribuit anterior şi pentru sprijinirea altor regiunilor afectate, după cutremurul din Turcia (1999), ciclonul din  Myanmar (2008), cutremurul din Sichuan (2008), cutremurul din Italia (2009) şi a sprijinit regiunile afectate de uraganul Katrina din SUA (2005).

Citit 967 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.