Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
3 comentarii

Prezenţa căruţelor pe drumurile judeţene şi naţionale şi felul în care acestea sunt conduse şi semnalizate determină situaţii critice în trafic. Nu mai puţin de trei accidente în care au fost implicate atelaje au avut loc în judeţul Galaţi în decurs de şapte zile, trei persoane fiind rănite grav.

Ultimul eveniment care a impus intervenţia unui echipaj SMURD a avut loc pe DJ 254, la ieşirea din Iveşti spre Călmăţui. Un atelaj, se pare nesemnalitat corespunzător pentru a circula pe timp de noapte, a fost acroşat de un autoturism. În urma impactului, o persoană a fost rănită grav, medicii apreciind că avea multiple traumatisme care au necesitat transportarea de urgenţă la spital.

Alte două evenimente similare au avut loc zilele trecute la Tecuci, unde un şofer a fost rănit şi a avut nevoie de ajutorul echipajului SMURD, după ce maşina sa s-a ciocnit cu o căruţă, aproape de miezul nopţii, dar şi la Măstăcani, unde un căruţaş a fost grav rănit după ce atelajul său a fost lovit de o maşină. Bărbatul a rămas inconştient în urma impactului suferit, fiind transportat la spital.

Poliţiştii le atrag atenţia şi şoferilor să circule cu prudenţă, şi căruţaşilor să nu conducă atelaje în stare de ebrietate şi să respecte regulile de circulaţie, inclusiv în ceea ce priveşte semnalizarea pe timp de noapte.

Citit 3553 ori Ultima modificare Vineri, 11 Octombrie 2019 17:29

3 comentarii

 • postat de Gogu Luni, 14 Octombrie 2019 09:17 82.79.132.*** Link la comentariu
  0
  1

  Dada, a ieșit tulburelul ! Dacă s-ar aplica legea ,mai ales pe drumurile naționale, cu siguranță s-ar reduce numărul accidentelor !

  Raportează
 • postat de Valeriu Duminică, 13 Octombrie 2019 06:04 178.138.34.*** Link la comentariu
  0
  5

  In aceasta perioada multi sunt cu bautura in cap.Ar trebui si carutasii sa fie verificati si amendati drastic.

  Raportează
 • postat de Dinu Sâmbătă, 12 Octombrie 2019 19:30 80.47.207.*** Link la comentariu
  0
  6

  Tulburelul este de vina .Pana se termina mai auzim de astfel de accidente . Căruțele trebuie te corespunzător altfel sa nu mai iasa pe drumurile pe sosele

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.