ACCIDENT GRAV la Vaslui. Gălăţeni răniţi în drum spre pelerinajul de Sfânta Parascheva
Foto: Mediafax.

ACCIDENT GRAV la Vaslui. Gălăţeni răniţi în drum spre pelerinajul de Sfânta Parascheva
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Trei persoane au ajuns vineri la spital după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident pe raza judeţului Valsui, în localitatea Vultureşti. Cel care ar fi provocat impactul care a angrenat patru autoturisme ar fi fost şoferul unei maşini cu numere de Galaţi, care se îndrepta spre Iaşi, la pelerinajul organizat cu ocazia hramului Sf. Cuvioase Parascheva, şi în care se aflau mai multe persoane. Din cauze încă necunoscute cu exactitate, maşina a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu alte două autoturisme.

"Şoferul unei maşini de Galaţi, care se îndrepta spre Iaşi, pe fondul neatenţiei la volan, a pătruns pe contrasens, unde a lovit o maşină de Iaşi şi apoi una de Vaslui. În spatele maşinii de Galaţi era o maşină de Vaslui, al cărei şofer, pentru a evita impactul, a ieşit de pe partea carosabilă. Se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă", a precizat Bogdan Gheorghiţă, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, citat de Mediafax.

Trei persoane, dintre care două din maşina de Galaţi care a provocat impactul au fost rănite în coliziune şi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Vaslui pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Citit 14406 ori Ultima modificare Duminică, 13 Octombrie 2019 22:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.