Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
2 comentarii

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7,00, în comuna Frumuşiţa, pe DN 26, un poliţist care conducea un autovehicul marca Dacia Logan, aparținând M.A.I., neadaptând viteza la condiţiile atmosferice, a intrat pe contrasens şi a lovit un autoturism marca Audi, staţionat în afara părţii carosabile. Acesta a lovit, la rândul lui, o altă maşină, marca Opel, oprită în zonă.

În urma impactului, poliţistul s-a lovit de parbrizul maşinii şi a suferit o rană uşoară la cap. Martorii oculari susţin că şoferul maşinii de poliţie nu purta centură de siguranţă şi avea aproximativ 70 km/h în momentul impactului.

Omul legii susține că a fost nevoit să intre pe contrasens pentru a depăşi un vehicul cu tracţiune animală care se deplasa pe şosea. Dacă se va dovedi vinovat, poliţistul va trebui să suporte pagubele materiale provocate.

Traficul dintre localităţile Ijdileni şi Frumuşiţa s-a desfăşurat pe perioada cercetărilor pe o rută alternativă.

Citit 7081 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 Octombrie 2019 19:12

2 comentarii

 • postat de Un test de alcool sau stupefiante, ceva ... ???!!! Luni, 21 Octombrie 2019 02:21 77.111.245.*** Link la comentariu
  4
  10

  NU E VINOVAT PENTRU NIMIC !!!
  Nu are cum sa fie vinovat...E DE LA POLITIE !!!
  Vinovate sunt autoturismele parcate exact pe traseul de patrulare non-stop care fusese dinainte aprobat si stampilat de catre superiorii ierarhici si pe care aparatorul si protectorul nostru se deplasa in urmarirea unor infractori periculosi dati in urmarire planetara, infractori surprinsi asupra faptei ...
  EL ESTE UN EROU AL NEAMULUI !!! EL TREBUIE DECORAT PENTRU CA SI-A PUS VIATA IN PERICOL PENTRU CA NOI SA TRAIM LINISTITI !!!

  Raportează
 • postat de vic Duminică, 20 Octombrie 2019 16:36 86.124.205.*** Link la comentariu
  6
  19

  A comis mai multe infractiuni dar il scapa basma curata colegii lui.A condus cu 70 de km pe ora in localitate ,din poza se vede ca a depasit linia continua cica a depasit o caruta.Numai pt depasirea liniei continue se ia permisul o luna si amenda.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.