Film şi poezie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Despre căderea lui Ceauşescu, la Roma: Fundaţia Europeană Drăgan, situată în Foro Traiano 1 / A (langa Piazza Venezia), Roma, va găzdui astăzi, ora 17.15, conferinţa intitulată "Căderea lui Ceauşescu şi punctul de cotitură în România".

* Premiul Charlemagne, Bruxelles: Tinerii români pot să se înscrie până pe data de 14 februarie la cea de-a treia ediţie a Premiului Charlemagne pentru tinerii europeni, distincţie care se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani implicaţi în proiecte pentru promovarea înţelegerii între popoare din diferite ţări europene.

* Festival de film românesc la Toronto: Produsă de ToRo Arts Group, a 3-a Ediţie a Festivalului de Film Românesc de la Toronto va avea loc între 4 şi 7 februarie, anul acesta urmând să fie explorate complexitatea adaptărilor şi a implicaţiilor lor sociale, politice şi economice în filmul românesc recent.

* Seară de poezie la Milano: Asociaţia italiană „La Conta” îi invită pe iubitorii literaturii din Milano să ia parte joi, 4 februarie, la Circolo ARCI Martiri di Turro,  din Via Rovetta 14, Milano, la o serată de poezie, lectură şi prezentare de carte sub genericul „Istorii şi culturi ale popoarelor lumii”, cu scriitorul Mihai Mircea Butcovan.

* „Drumul păsărilor” la Budapesta: Miercuri, 3 februarie 2010, de la ora 19.00, Institutul Cultural Român din Budapesta începe stagiunea 2010 a Film Klub cu „Drumul păsărilor”, un film produs de Libra Film, premiat pentru cel mai bun film documentar românesc la Festivalul de film Astra Sibiu.

Citit 1014 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.