Nu s-a asigurat şi a făcut accident

Nu s-a asigurat şi a făcut accident
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Accident de circulaţie, duminică dimineaţă, pe Drumul Naţional 26, în zona Aviasan. Un tânăr de 23 de ani a ajuns la spital, după ce maşina pe care o conducea a fost lovită în plin de o autoutilitară. În urma impactului, şoferul nevinovat a rămas încarcerat şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru a fi scos în autoturism. "Detaşamentul de pompieri Galaţi a intervenit, împreună cu două echipaje SAJ, la un accident rutier, cu două autoturisme implicate. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale pentru a extrage de urgenţă victima, care a suferit traumatisme la membrele superioare şi în zona superioară a corpului, care nu îi pun în pericol viaţa", ne-a declarat Dan Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar apoi un echipaj al ambulanţei a transportat-o la Spitalul de Urgenţă. Cel de-al doilea şofer implicat în accident nu a necesitat îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit cum s-a petrecut accidentul şi cine se face vinovat de producerea lui. "Accidentul s-a produs pe DN 26, fiind provocat de un tânăr de 19 ani, care a condus o autoutilitară dinspre Galaţi spre Vanători, şi, la plecarea de pe loc, la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, în aceeaşi direcţie. A rezultat rănirea şoferului autoturismului, în vârstă de 23 de ani, care a fost transportat la spital", ne-a declarat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei doi şoferi au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Tânărul de 19 ani s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citit 2850 ori Ultima modificare Duminică, 10 Noiembrie 2019 16:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.