LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI | Încă două posturi libere la Primărie

LOCURI DE MUNCĂ GALAȚI | Încă două posturi libere la Primărie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei până pe 25 noiembrie * Probele scrise sunt programate în decembrie, după care urmează interviul


Un jurist cu minimum şapte ani de experienţă în domeniu şi un inginer constructor cu vechime de un an sunt specialiştii de care Primăria Galaţi are nevoie. Posturile de execuţie vacante scoase la concurs sunt de consilier, clasa I, grad superior - Serviciul Juridic şi Legalitate, respectiv, inspector, clasa I, grad asistent - Biroul Reparaţii Străzi, Siguranţa Circulaţiei şi Semaforizare.

Pentru primul post, candidaţilor li se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe sociale, ramura de ştiinţă - ştiinţe juridice şi vechime de minimum şapte ani în specialitatea acestor studiilor.

Pentru cel de-al doilea post, candidaţii trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul fundamental ştiinţe inginereşti, specializările - construcţii civile, industriale şi agricole sau căi ferate, drumuri şi poduri, şi vechime de minimum un an în acest domeniu.

Dosarele de concurs se depun la sediul Primăriei până pe 25 noiembrie. Probele scrise sunt programate pe 4, respectiv, 5 decembrie, fiind urmate de interviu.

Citit 22366 ori Ultima modificare Joi, 14 Noiembrie 2019 00:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.