Scrum şi adrenalină lângă Eternitatea

Scrum şi adrenalină lângă Eternitatea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Patru tuburi de oxigen au fost scoase din flăcări * Locuinţele din apropiere au fost la un pas de dezastru * Cinci autospeciale şi 27 de pompieri au intervenit timp de trei ore pentru stingerea focului *

Inspectoratul Situaţiilor de Urgenţă Galaţi era alertat miercuri seara, la ora 19, prin 112, în legătură cu faptul că un incendiu de proporţii a izbucnit la un atelier de reparaţii auto.

Să fie soba de vină?

Situată pe strada Nufărului, la numărul 28 (IC Frimu, în spatele cimitirului Eternitatea), hala în care îşi desfăşura activitatea depozitul-atelier de piese auto SC Derco Metal Construct SRL fusese cuprinsă de flăcări din cauza radiaţiei de căldură emise de burlanul sobei.

Aflat prea aproape de materiale combustibile, burlanul sobei a sfârşit prin a incendia lemnul de care era legat, indică sursa probabilă a focului locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Nu au fost victime

„Au fost salvate bunuri în valoare de 50.000 lei, pagubele neputând fi încă estimate. Din interior au fost evacuate patru tuburi de oxigen, incendiul fiind lichidat în jurul ore 22,35”.

„Au intervenit pentru stingerea focului cinci autospeciale cu apă şi spumă şi 27 de subofiţeri”, încheie purtătorul de cuvânt.

Citit 1313 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.