Daruri de la deţinuţi pentru copiii necăjiţi
Foto: Penitenciarul Galaţi

Daruri de la deţinuţi pentru copiii necăjiţi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Moş Nicolae a venit în avans pentru copiii aflaţi în grija Fundaţiei "Inimă de Copil" din Galaţi. Joi, 5 decembrie, două persoane private de libertate, care îşi execută pedepsele în cadrul Penitenciarului Galaţi, au mers, în chip de Moş Nicolae însoţit de spiriduşul său, la sediul fundaţiei, unde au fost întâmpinate de zeci de micuţi.

"Praznicul Sfântului Nicolae a oferit prilejul lucrătorilor Serviciului Reintegrare Socială din Penitenciarul Galați și unor colaboratori ai acestora să dăruiască zâmbete, în cadrul acestei activități filantropice. Cadourile oferite copiilor au fost pregătite cu sprijinul partenerilor și voluntarilor cu care penitenciarul a dezvoltat de-a lungul timpului relații de colaborare, în baza protocoalelor încheiate", a precizat insp. Simona Cozma, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Galaţi.

Astfel de acţiuni au rolul de a consolida legătura persoanelor deţinute cu societatea civilă, dar şi de a le cultiva sentimentele de responsabilitate şi altruism, ceea ce va avea un impact benefic asupra reintegrării lor în societate.

Citit 1728 ori Ultima modificare Vineri, 06 Decembrie 2019 12:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.