Nu ştii să te baţi, nu exişti!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De cum vine weekendul, ne reapucă dorinţa de a da dovezi la lume că în aste mâini mai curge un sânge de roman. Nu mai cucerim noi cine ştie ce, dar măcar n-am uitat că adevărul e în vin  (bere, ţuică etc) şi că trebuie neapărat să ne onorăm obârşiile, comportându-ne cât mai violent cu putinţă.

Lumea a rămas a celor care nu vor să îşi clădească destinul urmând morala „Capul ce se pleacă….”.  La Urgenţe, deci, cu persoanele fizice care stau în calea expansiunii noastre!

Prima victimă de weekend a fost un bărbat de 29 de ani, care a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a aflat că pumnii fără minte ai adversarului sunt ceva mai iscusiţi decât crezuse el iniţial. L-a urmat un alt gălăţean, de 27 de ani, cu o problemă similară.

Ultimul care a remarcat că nu e bine să te pui nici cu cei care au băut nectarul zeilor, nici cu cei care au abuzat de rodul viei este un bărbat de 48 de ani. A supravieţuit, aşa că e de bănuit că ceea ce nu l-a omorât, îl va face mai puternic.

Să nu uităm nici de bărbatul de 53 de ani care s-a ales cu un corp străin înfipt printre coaste. Medicii vor stabili ce e de făcut în cazul său.

Citit 804 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.