Grupul ”Doina Dunării” ne-a colindat la ”Viaţa liberă” (VIDEO)
Foto: Roxana Artene Penciu

Grupul ”Doina Dunării” ne-a colindat la ”Viaţa liberă” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Îmbrăcate dichisit în straie populare, cu multă voie bună, clopoţei şi voci minunate ne-a colindat la redacţie ansamblul "Doina Dunării". Grupul alcătuit din cinci educatoare - Ana Damian, Ecaterina Botezatu, Mihaela Sandu (care nu a fost prezentă ieri la colindat, fiind  deja plecată în vacanţă), de la Grădiniţa Nr. 36, Diana Şoimu şi Iuliana Căluianu, de la Grădiniţa Nr. 9, însoţite de trubadurul veşnic tânăr Nelu Borşan, care le-a acompaniat la chitară şi muzicuţă, ne-au încântat cu câteva colinde.

"Pe lângă faptul că au mult entuziasm şi mult talent, sunt şi foarte bune educatoare. Copiii le iubesc şi învaţă cu drag cântece de la ele. Ne dorim să  ieşim în lume, pentru că avem cu ce ne prezenta, un repertoriu bogat de cântece populare moldoveneţşti. Vom merge la posturile radio şi TV locale, aşteptăm invitaţii la evenimente, avem deja câteva concerte susţinute", spune Nelu Borşan.

"Ne place foarte mult să cântăm, de aceea ne ducem cu drag unde suntem chemate. Aşteptăm invitaţii pentru a aduce în sufletele oamenilor frumuseţea cântului popular moldovenesc", ne-au spus la plecare colindătorii.

Citit 1605 ori Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2019 15:12

1 comentariu

 • postat de Diana Şoimu
  Joi, 26 Decembrie 2019 14:06
  82.137.8.***
  Bunā ziua!
  Mulțumim redacţiei, ,,Viața Liberă', pentru ospitalitate! Mulțumim doamnei Roxana Penciu, pentru cuvintele frumoase și mobilizatoare!
  Transmitem si pe această cale, tuturor, urările noastre de sănătate, belșug, prosperitate și visuri împlinite, însoțite de tradițional:,,La mulți ani!"
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.