Cum puteţi adopta un câine fără stăpân

Cum puteţi adopta un câine fără stăpân
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Sunteţi în căutarea unui companion necuvântător, a unui paznic pentru curte sau vreţi să oferiţi o casă unui căţel fără stăpân? Nimic mai simplu: puteţi adopta un patruped din adăposturile Ecosal. Nu trebuie decât ca, în momentul în care mergeţi să vă alegeţi "prietenul", să aveţi o copie a cărţii de identitate, copia unei facturi de utilităţi şi o dovadă de venit. Căţeii din adăposturile publice au carnet de sănătate, microcip, sunt deparazitaţi, sterilizaţi şi vaccinaţi.

Citit 684 ori Ultima modificare Miercuri, 29 Ianuarie 2020 09:25

1 comentariu

 • postat de no_commentcetgl
  Miercuri, 29 Ianuarie 2020 11:20
  194.102.208.***
  De vreo saptamana, iar s-a eliberat in oras un lot urias de javre maidaneze - cum altfel am putea spune, daca nu cu voia "competentilor" nostril edili - javre care de "sterilizate" ce sunt se acupleaza, de ti-e "mai mare dragul" cand te uiti la ele si te gandesti la ce noi generatii vor veni, ca sa intregeasca si mai mult tabloul mizerabil, sumbru, al acestui vesnic flagel din Galati, reprezentat de aceste javre. Edilii se fac ca ploua si fac pe ea de Legislatie, incalcand-o, de fapt (ca doar suntem in Romania...).
  Desigur, tot cu voia edililor nostri, avem padoc pentru cresterea si inmultirea javrelor maidaneze in chiar CENTRUL orasului (fostul Teatru de vara)… unde ati mai pomenit asa ceva, in lumea asta mare ?!?
  Incompetenta administrarii acestei stari de fapt vesnice, a permanentei existente a acestor javre in tot orasul, spune TOTUL despre toti edilii care s-au perindat pe la conducere.
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.