Haideţi să alergăm pentru Ionuţ!

Haideţi să alergăm pentru Ionuţ!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Gălăţeanul Ionuţ Tudorie, adolescentul de 17 ani care se confruntă cu o boală teribilă pentru a cătei vindecare are nevoie de 150.000 de euro, aşteaptă în continuare ajutorul nostru. Băiatul trebuie să ajungă în Germania, la Aachen, că să urrmeze două terapii foarte costisitoare, radioterapie cu protoni şi imunoterapie, care nu se pot efectua în România şi care îi pot da o reală şansă de a scăpa de carcinomul nazo-faringian şi de complicaţiile apărute în ultimul an, în ciuda tratamentelor pe care le-a făcut deja în Turcia şi Germania. Graţie mobilizării societăţii civile, în conturile lui Ionuţ, pagina de strângere de fonduri şi la bancă, s-au adunat o parte din bani, dar suma este încă departe de a fi completă. De aceea, oamenii de bine, care şi-au făcut un obicei de a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie, fac apel la încă o mobilizare în masă a celor care vor şi pot să ajute.

Sâmbătă, cros la Brăila

Parcul Monument din Brăila va fi, sâmbătă, 22 februarie, gazda unui eveniment organizat de militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru, care, alături de prietenul său, pompierul brăilean Costel Mazâlu, vor da startul unui cros uimanitar pentru Ionuţ. Destinat strângerii de fonduri din partea alergătorilor amatori, evenimentul va debuta la ora 10,30. Fiecare participant va dona cât va dori în urna lui Ionuţ şi va avea ocazia să alerge în limita a zece ture, în jurul Orăşelului Copiilor. "Este distanţa care îi poate aduce eroului nostru Ionuţ şansa la o nouă viață, prin plata tratamentului mult prea costisitor pentru familia lui. La fața locului va exista un punct de revitalizare cu apă, batoane energizante, alături de urna special amenajată din partea familiei, în care fiecare va putea să ajute cu cât dorește, in funcție de posibilități. Fiind o activitate caritabilă si nu o competiție sportivă, fiecare va alerga sau va merge, atât cât va putea! Şi, în semn de mulțumire şi recunoștință vă vom înmâna o diplomă de participare, pentru generozitatea si bunăvoința dumneavoastră", completează Laurenţiu Cobzaru, unul dintre organizatorii evenimentului. Cei care nu vor putea ajunge la Brăila pot dona bani într-unul din conturile deschise la Banca Comercială Română, pe numele tatălui, Costel Tudorie:

CONT EURO: RO81RNCB0707323334190001

CONT LEI: RO73RNCB0318032334190001.

De asemenea, pe numele lui Ionuţ a fost iniţiată o pagină de strângere de fonduri pe Facebook, "Împreună pentru Ionuţ", unde doritorii pot dona online, cu un simplu click, orice sumă care i-ar putea aduce o rază de speranţă tânărului şi familiei sale.

Citit 2818 ori Ultima modificare Marți, 18 Februarie 2020 18:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.