Şoferii beţi fac lucruri trăsnite

Şoferii beţi fac lucruri trăsnite
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Condusul sub influenţa alcoolului ori fără permis se încăpăţânează să se menţină la cote ridicate în traficul gălăţean, în destul de multe cazuri inconştienţa şoferilor având consecinţe asupra integrităţii altor persoane, a vehiculelor şi nu în ultimul rând a situaţiei lor juridice.

Trei tineri au fost depistaţi pe drumurile din Galaţi în decurs de câteva ore, unul dintre ei reuşind să provoace un accident în care a făcut praf două maşini. S-a întâmplat pe strada Tecuci din Galaţi, unde un tânăr de 21 de ani a scăpat de sub control volanul maşinii pe care o conducea, intrând într-un alt autoturism parcat. Nimeni nu a fost rănit, dar poliţiştii aveau să stabilească că şoferul avea o alcoolemie în aerul expirat de 0,70 la mie.

O valoare apropiată, de 0,78 la mie, aveau să dovedească agenţii şi în cazul unui gălăţean de 35 de ani, tras pe dreapta aproape de miezul nopţii, pe strada 1 Decembrie 1918. În ambele cazuri, conducătorii auto sunt cercetaţi pentru că au şofat sub influenţa alcoolului, pierzându-şi şi dreptul de a se urca la volan.

Un al treilea infractor al şoselelor are 18 ani, este din Fântânele şi nu a avut nicio problemă în a se deplasa până la Vânători, la volanul unei maşini, cu toate că nu obţinuse încă permisul de conducere. A fost oprit în trafic, pe DN 26, de un echipaj de poliţie care i-a făcut pe loc dosar penal.

Citit 7493 ori Ultima modificare Luni, 24 Februarie 2020 18:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.