Clipul Galaţiului, pe ecranele automatelor de bilete

Clipul Galaţiului, pe ecranele automatelor de bilete
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

În cazul în care autobuzul de care aveţi nevoie se (tot) lasă aşteptat, iar bateria telefonului e prea descărcată pentru a petrece timpul pe reţele de socializare ori pentru un joc, puteţi viziona un film în staţiile de transport public local. Nu e o glumă! Mai nou, pe ecranele automatelor de vânzare a biletelor de călătorie şi de încărcare a cardurilor de transport rulează clipul nostru de prezentare „Galaţi, oraşul binecuvântat de Dunăre”.

E drept, producţia difuzată de viitoarele distribuitoare de bilete nu are (şi) sunet! Dar dacă nu l-aţi văzut pe YouTube, merită să vizionaţi filmuleţul de promovare pentru care administraţia locală a plătit nu mai puţin de 19.635 de lei cu TVA firmei gălăţene Filmăridesus.ro SRL.

Pentru a putea urmări clipul este nevoie ca automatul-component al sistemului de e-ticketing (taxare automată a titlurilor de călătorie, de informare a pasagerilor şi de management al flotei în municipiul Galaţi) - să aibă monitorul întreg, nu spart, şi să fie alimentat cu energie electrică.

Cât despre momentul în care automatele cu pricina îşi vor face treaba pentru care au fost cumpărate şi montate – adică vor distribui bilete de călătorie - nu vă putem spune, deocamdată, nimic.

Dar vă dorim vizionare plăcută.

 

Citit 3806 ori Ultima modificare Vineri, 06 Martie 2020 00:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.