Manager nou la Spitalul Judeţean

Manager nou la Spitalul Judeţean
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Dr. Marin Crăciun îi va lua locul dr. George Şchiopu * A fost schimbat şi directorul medical al spitalului *

În urmă cu doar două zile, ministrul Sănătăţii, Cseke Atilla, anunţa că va face schimbări la nivelul mai multor echipe manageriale ale spitalelor din ţară.

Printre unităţile spitaliceşti în care urmau să aibă loc astfel de modificări (remanieri, mai exact), se număra şi Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi. Ieri, adică la doar o zi de la anunţ, s-au produs deja schimbări în acest sens, potrivit directorului Direcţiei Judeţene de Sănătate Publică (DJSP) Galaţi, dr. Valentin Boldea.

„Manager al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi va fi de dr. Marin Crăciun, care a mai ocupat această funcţie” (şi care îi va lua locul dr. George Şchiopu, care se afla la cârma spitalului de la finele anului trecut - n.r.).

„Funcţia de director medical, care îi revenea dr. Dorel Firescu, va fi ocupată de dr. Dumitru Isfan. Fostul directorul administrativ, inginerul Claudia Roşu, nu va mai ocupa acest post, iar momentan nu a fost numit niciun înlocuitor”.

„Este posibil ca postul de director administrativ să facă parte din programul de remaniere. Totuşi, având în vedere faptul că vorbim despre un spital mare, postul de director administrativ şi-ar dovedi utilitatea, pentru că cineva ar trebui să se ocupe de administrare”, a precizat dr. Boldea.

Rămâne de văzut dacă, în zilele care vin, în componenţa echipei directoriale a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi se vor mai produce  şi alte modificări.

Citit 1954 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.