Un sfert de foc. Cât 15 minute

Un sfert de foc. Cât 15 minute
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un incendiu de un sfert de oră s-a petrecut luni seara la Galaţi. „Pe strada Domnească, la blocul L, la sediul SC Cuantic, efectul termic al tabloului de distribuţie a declanşat un scurtcircuit. Focul anunţat la 22,15, a fost stins la 22,30”, a declarat Gabriel Rânghianu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă Galaţi. Nu au fost nici victime, nici pagube importante.

Grătar cu flacără în Piaţa Mare

Gabriel Rânghianu: „La SC Camela Exim, ieri noapte, la ora 1,25, în Piaţa Mare, jarul de la grătarul cu mici a căzut în cutia de cărbuni de sub grătar, aprinzându-i. Focul a fost lichidat la ora 2,00 de către pompierii sosiţi de urgenţă la faţa locului”.

Incendiu contra şobolanilor din subsol, pe strada Oltului

Ideile originale ajung nu o dată să fie rezolvate de Poliţie, Jandarmerie sau ISU. De data aceasta, bucuria a picat pe capul pompierilor. Astfel, ieri, pe strada Oltului, ISU a intervenit la un incendiu mai puţin obişnuit:

„La ora 10,10, pe strada Oltului, în Micro 17, la subsolul blocului F, şeful de scară a aprins un sac de iută pentru a alunga ţânţarii şi şobolanii. Pompierii nu au avut propriu-zis ce să stingă, la faţa locului neexistând niciun incendiu. Locatarii au fost cei care s-au speriat, din cauza fumului gros”, detaliază Gabriel Rânghianu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Citit 766 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.