Gălăţean alimentat la curent continuu

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Făurea o balie şi era lac de sudoare * A băgat polizorul în priză, iar ceea ce a urmat a fost … uimire şi cutremur * Electrocutat, cu arsuri destul de grave, băiatul de 20 de ani e internat acum în spital *

Munca e bună, în principiu. Totuşi, ideal ar fi ca în momentul în care vă apucaţi de lucru să nu daţi în gât (cum spune românul), ci să vă asiguraţi dinainte că nu vă paşte niciun pericol.

Dacă vă paşte, gândiţi-vă de două ori înainte să puneţi umărul, că doar nici lenea n-a omorât prea mulţi gălăţeni, în ultima vreme.

Lăsând gluma la o parte, vă spunem că trebuie să aveţi mare atenţie la  măsurile de siguranţă pe care trebuie să vi le luaţi, indiferent de munca prestată. Un tânăr de 20 de ani, internat în secţia Arşi a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, îşi doreşte acum să fi procedat aşa.

Prea târziu, însă. Zilele trecute, împreună cu un văr de-al său, presta singura muncă la care se pricepe: meşteşugea bălii. Face asta de la 3 ani, susţine el, doar că acum nu reuşea cu nici un chip să învingă rezistenţa unei bucăţi buclucaşe de metal. S-a gândit, deci, să se folosească de nişte instrumente mai eficiente decât ciocanul.

Aşa lac de sudoare cum era, a băgat în priză ştecherul unui polizor şi … uimire urmată de cutremur. S-a electrocutat, s-a trezit zgâlţâit din toate încheieturile preţ de câteva clipe şi a suferit arsuri destul de serioase pe braţul drept şi pe piept.

Nu prea vrea să apară la ziar, cu nume şi poză, pentru că e logodit cu o fată şi i-ar fi ruşine să i se înfăţişeze viitoarei sale soţii în asemenea stare.

A acceptat, însă, să ne povestească păţania lui, doar-doar ceilalţi făuritori de bălii şi cavaleri ai polizorului vor avea mai mare grijă. Sperăm şi noi că dorinţa îi va fi îndeplinită.     

Citit 1047 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.