Dispensere cu dezinfectant, în autobuze

Dispensere cu dezinfectant, în autobuze

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
1 comentariu

Pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19, operatorul public de transport în comun Transurb SA anunţă că va dota toate mijloacele de transport în comun cu dispensere cu dezinfectant pentru mâini. "Este o nouă măsură pentru prevenirea îmbolnăvirii și încurajăm gălățenii care folosesc în aceste zile mijloacele de transport în comun să utilizeze dispenserele cu dezinfectant, pentru sănătatea dumnealor și a celor dragi", a declarat Mihai Cadinoiu, director general Transurb.

De asemenea, pentru protejarea călătorilor, dar și a conducătorilor auto, Transurb reamintește gălățenilor că este obligatorie purtarea măștilor de protecție pentru față în spațiile publice, măsură impusă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați.

Citit 1251 ori Ultima modificare Vineri, 10 Aprilie 2020 20:48

1 comentariu

 • postat de Amarastean di Fartanesti Joi, 09 Aprilie 2020 19:41 78.96.81.*** Link la comentariu
  5
  1

  Recipientul seamana cu cel folosit la Chisinau unde continutul, in mare parte, a fost folosit ca bautura, avand alcool, sau luat de unii cetateni in bidonase, pentru acasa!

  Asa ca, gestul asta, se poate face si la noi, avand in vedre ca suntem neamuri, cum spunea Mircea Druc, cu aceleasi metehne.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.