Străzi reabilitate şi căi de acces la parcarea multietajată din Mazepa I. Se caută proiectant
Foto: Teodora Miron

Străzi reabilitate şi căi de acces la parcarea multietajată din Mazepa I. Se caută proiectant
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Afectate de traficul utilajelor care vin şi pleacă, străzile adiacente parcării supraetajate care se construieşte în cartierul Mazepa I, aferent blocului R5, vor fi reabilitate. Deocamdată, Primăria municipiului Galaţi caută proiectanţi pentru documentaţia de avizare a lucrărilor de intervenţii.

Pentru servicii de proiectare - faza documentaţie de avizare a lucrărilor de intervenţii - la obiectivul "Reabilitare strada Armata Poporului, zona aferentă parcării bloc R5", Primăria municipiului Galaţi a lansat o achiziţie publică în valoare estimată de 30.000 de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind "preţul cel mai scăzut".

Conform caietului de sarcini, zona vizată este cea adiacentă parcării supraetajate din cartierul Mazepa, zona blocului R5. "În prezent, parcarea este în execuţie, iar pentru armonizarea cu împrejurimile se impun lucrări de sistematizare şi reabilitare a străzilor adiacente. Proiectul va cuprinde cel puţin realizarea următoarelor lucrări: sistematizare, acces la parcarea supraetajată din străzile adiacente (strada Ovidiu, strada Armata Poporului, strada Giuseppe Garibaldi, strada Mărăşeşti) şi reabilitarea străzilor adiacente din zona supusă analizei, amenajarea spaţiilor verzi sau de recreere, reabilitarea trotuarelor existente, reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare conform avizului Apă Canal, alte intervenţii impuse prin avizele deţinătorilor de reţele", se precizează în documentaţie. Ofertanţilor li se cere să facă dovada experienţei similare în domeniu, prin prezentarea a cel puţin unui contract similar, finalizat în ultimii trei ani. Cât despre parcarea multietajată, aceasta ar trebui să fie gata în vara anului 2020.

Citit 3614 ori Ultima modificare Luni, 13 Aprilie 2020 12:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.