Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
4 comentarii

Polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali, dar și efective din cadrul Ministerului Apărării Naționale acționează și în această perioadă  pentru a asigura respectarea măsurilor dispuse prin ordonanțele militare,  pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor și asigurarea intervențiilor în alte situații, care ar pune în pericol siguranța cetățenilor. 

Astfel,  în ultimele 24 de ore au fost controlate cinci societăți comerciale, iar 343 de persoane au fost verificate, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Au fost depistate 165 de persoane care nu au respectat interdicția privind deplasarea/libera circulație. 

Totodată, au foat aplicate 185 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 551.500 de lei, dintre care 165, în valoare de 512.500 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației.

În județul Galați, sâmbătă, 18 aprilie 2020, se aflau în carantină instituționalizată 646 de persoane, iar în autoizolare la domiciliu 423 de persoane.

Citit 3515 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Aprilie 2020 16:42

4 comentarii

 • postat de totul va fi bine Luni, 20 Aprilie 2020 10:56 109.103.134.*** Link la comentariu
  0
  1

  E de bine ca nu mai exista infractiuni in afara de plimbare...

  Raportează
 • postat de Azi la Hunedoara, maine in toata tara !!! Duminică, 19 Aprilie 2020 13:56 77.111.247.*** Link la comentariu
  5
  12

  Intrebarea este : cine o sa achite amenzile astea ?!
  Daca TOATA POPULATIA care a fost amendata, in cea mai mare parte ABSOLUT NEJUSTIFICAT ci numai pentru indeplinirea planului de amenzi trasat de guvernarea pnl, nu va plati amenzile...atunci ce va face conducerea pnl (ilegitima, nerezultata prin vot)...VA BAGA POPORUL ROMAN IN PUSCARIE ?!
  Pe cine reprezinta conducerea actuala a Romaniei care, in afara sa terorizeze poporul, sa ameninte cetatenii cu tot felul de pedepse (PENTRU ORICE !!!), in afara sa o tina numai si numai in scandaluri politice si in minciuni si in manipularea romanilor si in cenzura presei si in secatuirea Romaniei de resurse naturale si in si in aservirea Romaniei intereselor altor state si in preocuparea de a aduce emigranti ilegali in tara si in sustinerea salariilor si pensiilor (ilegal si imoral) speciale si in asmutirea unei parti a populatiei (diaspora) impotriva altei parti (romanii din Romania) si in favorizarea aparatului bugetar (SUPRADIMENSIONAT) fata de contribuabilli reali la bugetul de stat, sectorul privat, in afara de INCOMPETENTA CRASA SI ALARMANTA SI PERICULOASA de care de dovada guvernarea actuala ... in afara de toate astea... CE FACE ACEASTA CONDUCERE ILEGITIMA A ROMANIEI PENTRU NOI ?!!!

  Raportează
 • postat de eu Duminică, 19 Aprilie 2020 07:40 86.124.202.*** Link la comentariu
  3
  6

  Nu știu cum v-a găsit Învierea, dar după ce am văzut zilele ăstea, în mod cert nu cu mațul gol...Încă nu am înțeles legătura dintre o sărbătoare, oricare ar fi ea și groaza de a rămâne nemâncat cu ocazia ei. Anul are încă 364 de zile, de ce să te sălbăticești așa doar de Paști ? Să nu îndrăznească nimeni să acuze forțele de ordine de abuz ! Poate cu câteva excepții, cel puțin din ce am văzut eu, nu s-au aplicat sancțiuni decât năucilor care umblă prin oraș fără să aibă treabă! Magazine sunt peste tot, sunt pline, văd că a trecut demența cu drojdia acum se găsește peste tot, se mai întâmplă totuși accidente să-ți dea vânzătoarea bidonul de bere din vitrină ăla care a stat în soare și te mai apucă comentatul aiurea, în rest nu e nimic deosebit. Suntem de acord sau nu, s-au impus niște reguli pe care trebuie să le respectăm. Problema este că o să ne îmbolnăvească pe toți aceiași care nu au respectat nicio regulă niciodată. Respectați regulile că nu v-a întrebat nimeni dacă sunteți de acord cu ele ! Hristos a înviat ! Nu te legitimează și amendează nimeni dacă îți vezi de treabă, stai liniștit la rând, îți iei o pâine și mergi acasă

  Raportează
 • postat de Galatean Sâmbătă, 18 Aprilie 2020 19:35 78.96.81.*** Link la comentariu
  10
  11

  Parca spuneau, chiar seful de la Bucuresti, ca vai!, dar politistii nostri, gagii a la giorno, merg pe preventie, nu dau amenzi, neavand un plan de strangere de fonduri in acest mod, buzunarid cetatenii!

  Bine, ca, ce sa faci, decat manat de indeamnul sa fii cat mai credincios sefului, stai la panda, nu pitit prin boscheti cu binoclul la picior, sa se murdareasca uniforma, ci, dea dreptul la drumul mare, ca serpii de ziua crucii!

  Asa ca, uite, contradictiile ne omoara, lent si sigur; pe de o parte statul este disperat de ingrijorat SIC!, pentru viata cețatenilor ramasi fara mijloace de trai, straduindu-se sa le asigure supravietuirea in diverse moduri, apoi le ia inapoi inzecit prin sanctiuni la normative usor interpretabile, unde mamelucii nu au voie sa zburde!

  Dupa ce se va termina acest vis, intro realitate evidenta, pandemia, se vor scrie romane, scenarii de filme, monoloage si piese de teatru, unde personajul principal va fi politistul parsiv, pe timpul razboiului cu mamelucii carora le-a luat dreptul la iubire de libertate, toti in lupta cu o necunoscuta si nevinovata coroana, care, din dragoste pentru anumiti oameni, nu neaparat "vulnerabilii", OFF!, bosorogi de 65 de ani, dorind incoronarea ca ingerasi in stele, priveghindu-ne, plangandu-ne de mila, cat de slabi si neputinciosi suntem!

  Care mai apuca!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.