Galațiul poate obține licență temporară pentru un cinema drive-in

Galațiul poate obține licență temporară pentru un cinema drive-in
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) licențiază temporar, pe o perioadă de până la 30 de zile, frecvențe radio pentru asigurarea unor spectacole de tip drive-in, cum ar fi cinematografele sau concertele în aer liber la care să asiști din mașină. “Pentru că în perioada stării de urgență am primit mai multe solicitări pentru a sprijini organizarea de diverse evenimente de tip drive-in (cinema, concerte live), vom acorda licențe pentru frecvențe radio de putere mică în banda FM, pentru a asigura coloana sonoră a acestor evenimente, astfel încât publicul să se poată bucura în siguranță de spectacol din autoturismele proprii, utilizând aparatele radio”, a declarat Sorin Grindeanu, președintele ANCOM.

În contextul măsurilor de distanțare socială, aceste evenimente de tip drive-in constituie o alternativă la cinematografele tradiționale și concertele în aer liber cu spectatori. Licenţa de utilizare a frecvenţelor va fi eliberată pentru o perioadă de maximum 30 de zile. 

Recent, viceprimarul Picu Apostol Roman a anunțat intenția autorităților locale de a amenaja la Galați, ”cel mai probabil pe platoul din fața Sălii Sporturilor”, un cinema drive-in, având un ecran cu lățimea de 14 m și înălțimea de 7 m.

Citit 2805 ori Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 23:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.