Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Asociația SMURD Galați s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului. Astfel, în lunile aprilie și mai, cu ajutorul mai multor societăți comerciale, care au oferit sponsorizări, Asociația SMURD a reușit  achiziționarea unor echipamente și materiale sanitare, pe care le-a donat Inpectoratului pentru Situații de Urgență și UPU-SMURD Galați.
Astfel, cu ajutorul celor de la Prutul S.A., a fost cumpărată o izoletă complet dotată, care a ajuns la ISU Galați. ”Salvatorii din prima linie se pot simți în siguranță pe timpul preluării și transportului de persoane suspecte sau confirmate COVID-19. Targa este un dispozitiv mobil deosebit de util pentru transportul persoanelor suspecte de infecții periculoase sau al pacienților arși, de la un loc contaminat, la o instituţie specializată în tratamente pentru acest gen de afecţiuni”, ne-au explicat cei de la Asociația SMURD.
De asemenea, cu ajutorul celor de la Șantierul Naval Damen Galați S.A., Marcoser S.R.L. și Gazterm Proiect S.R.L., au fost achiziționate materiale sanitare, dar și un tunel de dezinfectare, care au ajuns, la sfârșitul lunii aprilie, la personalul medical  de la UPU – SMURD din cadrul Spitalului Clinic de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” Galați.
Oricine dorește să se alăture acestei lupte împotriva coronavirusului poate face donații către Asociația SMURD Galați, care se va implica în continuare în sprijinirea celor aflați în prima linie.

Citit 1067 ori Ultima modificare Duminică, 17 Mai 2020 18:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro