Trei ofertanţi pentru un parc de aventură

Trei ofertanţi pentru un parc de aventură

Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
3 comentarii

Trei asocieri îşi dispută contractul de peste 14,2 milioane de lei fără TVA pentru proiectarea şi execuţia unui parc de aventură modern, prin regenerarea urbană a fostei Uzine de Apă Nr. 1. Este vorba despre asocierea SC Ischia SRL - Garden Center Grup SRL - Obercons Comp -Submit - SC Moviland Met SRL - Consumcoop Galaţi, asocierea Tancrad - SC Rovis Lider SRL - Atu Consulting - Citadina ’98 şi asocierea Proplast Medi - AMG Lorem Consult.

Pentru acest obiectiv, Primăria a semnat un contract de finanțare europeană. "Amenajarea parcului presupune realizarea unui playground, cu plase colorate, suspendate și tensionate, care poate fi acoperit cu sisteme de protecție la intemperii, iar pardoseala va avea covor antitraumă.

De asemenea, se vor instala o tiroliană și un tobogan cu mai multe canale și se va amenaja un amfiteatru în aer liber", precizează municipalitatea.

Citit 3882 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Mai 2020 13:12

3 comentarii

 • postat de Nicu Miercuri, 27 Mai 2020 19:49 62.231.94.*** Link la comentariu
  0
  7

  Este cumva o intrecere intre Pucheanu (Primaria Galati) si Fotea (C J Galati) care amenajeaza primul parcul de aventura ????? Fiecare anunta cu surle si trambite ca: (primul) a semnat un contract de finanțare europeană de amenajare a unui parc de aventura in locul fostei Uzine de Apă Nr. 1, iar al doilea a semnat electronic contractul de finanţare pentru Parcul Aventura din Pădurea Gârboavele. Cred ca al doilea va castiga prin amenajarea parcului de aventura. Prima "caciula" este prea mare pentru Galati.

  Raportează
 • postat de Terente Miercuri, 27 Mai 2020 13:57 81.12.149.*** Link la comentariu
  6
  3

  Aaaaaa, TANCRAD-ul cu CITADINA domnule! Ăştia trebuie să câştige, că aşa e tradiţia.. Vreţi să moară de foame srilanchezii lor?
  Dar de ce nu se face Parcul ăsta de aventură la marginea oraşului, la Pacul CFR, de exemplu? Vrem aşa să aglomerăm numai centrul?

  Raportează
 • postat de cititor zilnic Miercuri, 27 Mai 2020 08:55 89.121.200.*** Link la comentariu
  3
  12

  IN CE SECOL??????

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.