Încă 11 gălăţeni confirmaţi cu coronavirus

Încă 11 gălăţeni confirmaţi cu coronavirus
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a primit încă 11 rezultate pozitive în urma testărilor pentru depistarea coronavirusului. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns, la nivelul judeţului Galaţi, la 609. Dintre persoanele infectate cu noul coronavirus, 365, cu 12 mai multe faţă de raportarea de luni, au fost declarate vindecate şi au fost externate din spitale. De asemenea, 84 de gălăţeni şi-au pierdut viaţa după ce s-au infectat cu Covid-19.

Totodată, la nivelul judeţului Galaţi, sunt monitorizate de Direcţia de Sănătate Publică Galaţi (DSP) 2.364 de persoane aflate în autoizolare la domiciliu. Numărul celor aflaţi în izolare la domiciliu a crescut în ultimele 24 de ore cu 69 de persoane. De asemenea, a crescut şi numărul celor care sunt în carantină instituţionalizată. Conform datelor oficiale, în centrele de carantină sunt în prezent internate 31 de persoane.

De la începutul pandemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului Galaţi, au fost efectuate 6.287 de teste pentru depistarea coronaviruslui, cu 80 mai multe faţă de raportarea de luni.

Citit 3443 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2020 20:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.