Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Încă un român care a găsit cheia supravieţuirii peste hotare altfel decât prin muncă cinstită a fost capturat de poliţiştii gălăţeni. Tânărul, de 25 de ani, este din Rediu şi până nu demult s-a aflat în Italia, stat pe al cărui teritoriu nu a fost prea cuminte. A intrat în vizorul autorităţilor ca suspect al mai multor fapte de furt, numai că a reuşit să plece şi să revină în ţară înainte ca poliţia să pună în aplicare mandatul de arestare emis pe numele său. Mandatul s-a transformat într-unul internaţional, care l-a făcut pe gălăţean urmărit general. Tânărul a fost depistat pe raza comunei de domiciliu de către poliţiştii din sat, care l-au predat Biroului Urmăriri. El urmează să fie prezentat Curţii de Apel Galaţi, pentru emiterea unui mandat de arestare provizoriu şi, ulterior, extrădat în Ialia, unde va fi cercetat şi condamnat.

Citit 4009 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Iunie 2020 21:36

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro