Piaţa moldovenilor, fără moldoveni

Piaţa moldovenilor, fără moldoveni

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Piaţa Basarabiei, situată pe prelungirea străzii Basarabiei şi cunoscută de mulţi gălăţeni drept „Piaţa moldovenilor”, nu are în momentul de faţă niciun comerciant de pe malul stâng al Prutului, motivul reprezentându-l restricţiile vamale cauzate de pandemie.

„Pe perioada stării de urgenţă, Piaţa Basarabiei a fost închisă. După ieşirea din starea de urgenţă şi intrarea în starea de alertă, piaţa a fost redeschisă. Am solicitat Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă şi ni s-a aprobat ca piaţa să redevină la programul de funcţionare non-stop. Din cauza restricţiilor actuale din vămi, niciun comerciant din Republica Moldova nu este acum în piaţă. Aşteptăm şi noi să vedem deciziile care vor fi luate de CJSU după ieşirea din starea de alertă şi vă vom anunţa imediat ce vor apărea schimbări”, ne-a declarat directorul Administraţiei Pieţelor Agroalimentare Galaţi, Viorica Sandu.

Citit 5579 ori Ultima modificare Luni, 08 Iunie 2020 00:46

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro