Irina Loghin cântă la Stuttgart

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Întâlnire la Koln: Cercul Cultural Româno-German din Köln organizează duminică, 21 martie, ora 16.00, la Melanchthon-Akademie din Köln,  o întâlnire cu tema: „România şi Uniunea Europeană în 2010”.

Evenimentul va fi prezentat de Zanel Fruchtmann (Deutsche Welle). Să se mai ocupe şi nemţii de noi, că singuri nu ne iese.

* Curator la MoMa din New York: Printre curatorii prestigiosului Muzeu de Artă Modernă (MoMa) din New York se afla şi o româncă, Roxana Marcoci.

Prezenţa unui curator român la MoMa demonstrează că profesionalismul şi pasiunea pentru artă nu cunoaşte graniţe şi nici afinităţi etnice.

Într-o metropolă ca New York, o româncă a ştiut să facă  pasul afirmării şi iată că, astăzi, Roxana Marcoci deschide iubitorilor de artă, în sălile muzeului, colecţiile inedite de fotografii ale unor artişti consacraţi din întreaga lume.

Departamentul de fotografie de la Muzeul de Arta Modernă este unul dintre cele mai vizitate din întreaga metropola de pe Hudson.

* Recital muzical la Londra: Violonistul român Tudor Andrei, pianistul John Paul Ekins şi invitatul lor special, Mira Ormala, vor susţine un recital astăzi, 13 martie, de la ora 19:00, la Grosvenor Chapel din Londra.

* Seară de muzică, dans şi umor la Stuttgart: Asociaţia română Agero Stuttgart invită sâmbătă, 20 martie, ora  20, la Turn und Versammlungshalle Stuttgart - Degerloch, Stuttgart, la un spectacol cu Irina Loghin, Sorin Tănase şi Virgil Roman.

* Clubul de carte din Dublin: Românii din Dublin care iubesc literatura se vor întâlni joi, 25 martie, de la ora 19:00, la sediul NCP, în cadrul primei întruniri a clubului de carte, Book Club. Dacă s-ar numi doar Club, poate am găsi şi la noi ceva amatori.

Citit 615 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.