Încă 13 gălăţeni infectaţi cu Covid-19

Încă 13 gălăţeni infectaţi cu Covid-19
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Galaţi a primit, joi, încă 13 rezultate pozitive în urma testărilor pentru depistarea coronavirusului. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns, la nivelul judeţului Galaţi, la 805.

Dintre persoanele infectate cu noul coronavirus, 457, cu zece mai mult faţă de raportarea de miercuri, au fost declarate vindecate şi au fost externate din spitale. Totodată, de la începutul pandemiei şi până în prezent, la nivelul judeţului nostru, au fost raportate 88 de decese.

Datele oficiale arată că, la nivelul judeţului, sunt monitorizate de DSP Galaţi 2.121 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. Numărul celor aflaţi în izolare a crescut în ultimele 24 de ore cu 19 de persoane. De cealaltă parte, a scăzut numărul celor care sunt în carantină instituţionalizată. Conform datelor oficiale, în centrele de carantină sunt în prezent internate 28 de persoane, cu cinci mai puţin faţă de raportarea de miercuri.

Ultima raportare arată că, până miercuri inclusiv, la nivelul judeţului nostru au fost efectuate 8.636 de peste pentru depistarea coronavirusului.

Ţinând cont că numărul infectărilor creşte de la o zi la alta, autorităţile îi sfătuiesc pe gălăţeni să dea dovadă de responsabilitate şi să respecte regulile privind igiena şi distanţarea socială şi să poarte măşti de protecţie în spaţiile închise şi în mijloacele de transport.

Citit 1421 ori Ultima modificare Joi, 25 Iunie 2020 19:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.