Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
1 comentariu

Galaţiul se va afla, şi pe 3 iulie, sub Cod galben de caniculă şi disconfort termic, conform atenționării Administrației Naționale de Meteorologie (care a fost valabilă și pentru 2 iulie), motiv pentru care, la nivelul municipiului, au fost organizate nouă centre de prim-ajutor.

Potrivit unui comunicat de presă transmis redacţiei, centrele de prim-ajutor se află în magazinele Carrefour - Market din incinta Winmarkt, Potcoava de Aur, din Micro 19 - Aleea Comerțului şi din Micro 16. De asemenea, le mai găsiţi: în magazinele SUPECO - Micro 39C, Kaufland 2 - strada Henri Coandă nr. 5, Shopping City Galați, dar şi în halele de legume-fructe din Piața Centrală şi Piața Țiglina I.

Centrele au fost organizate de Primărie în colaborare cu Serviciul de Asistență Medicală al municipiului Galați.

În aceste spații se va asigura asistență medicală și apă.

Ar mai fi de spus că vremea se va menţine caniculară și la finalul săptămânii.

Citit 867 ori Ultima modificare Marți, 07 Iulie 2020 11:00

1 comentariu

  • postat de eu Vineri, 03 Iulie 2020 16:16 86.124.205.*** Link la comentariu
    0
    5

    Ar putea Primăria, fiindcă ea Primăria funcționează cu banii mei, ai contribuabilului, nu își aduce bani de acasă, să acorde asistență medicală oamenilor care circulă pe străzi în urgia asta de afară pentru că TREBUIE, nu pentru că bântuie ca o muscă fără cap prin oraș? Până să fiu înjurat, dacă de exemplu, vii la prim ajutor în punctul din Piață la prânz că nu mai suporți căldura și suntem bătrâni maică,mă doare reumatismul, sunt și cu operație etc tu, care ai în sacoșă 2 cartofi și buletin de micro n șpe, ce ar trebui să-ți facă cadrul medical de acolo? Când tu te bălăngăni prin oraș la 40 de grade în miezul zilei, din capătul celălalt al orașului în piața mare pentru că ai abonament moacă de la primărie? Nu întâi de toate, ar trebui să-ți dea cu perfuzia în cap și să te pună să mănânci abonamentul ăla, să vezi ce repede te faci bine? Și pe lângă faptul că e cumplit de cald, ne spun și oamenii ăștia care au albit în școli de tineri stați bă în banca voastră, evitați cu orice preț aglomerația că vă îmbolnăviți toți o dată și muriți ca puii de o zi ?

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.