Evaluaţi acest articol
(15 voturi)
3 comentarii

Un instructor auto din Galaţi este trimis în judecată pentru trafic de influenţă. Instructorul este acuzat că a săvârşit faptele, cinci la număr, în perioada 2016 – 2017. Conform anchetatorilor, inculpatul, în calitate de instructor auto în cadrul unei şcoli de şoferi din municipiul Galaţi a primit, pentru sine, în mod direct, de la cinci cursanţi ai şcolii, sumele de 300 de euro şi 300 de lei, 400 de lire sterline, 300 de euro, 150 de euro şi 1.200 de lei, după ce i-a lăsat să creadă că are influenţă asupra unor funcţionari publici (examinatori) din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor  Galaţi. De asemenea, instructorul auto le-a promis propriilor cursanţi că îi va determina pe examinatori să-i promoveze proba practică a examenului auto, în vederea obţinerii permisului de conducere auto.
Ancheta în acest caz a fost făcută de lucrători de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. Dosarul a ajuns acum pe masa judecătorilor de la Tribunalul Galaţi, aceştia urmând să stabilească ce pedeapsă i se cuvine instructorului auto.

Citit 14719 ori Ultima modificare Marți, 07 Iulie 2020 17:06

3 comentarii

 • postat de Alex Miercuri, 08 Iulie 2020 16:35 5.2.205.*** Link la comentariu
  1
  1

  Dinule, ai auzit de protejarea datelor cu caracter personal? De aia nu se ofera si detalii din astea dsi ar trebui.

  Raportează
 • postat de Dinu Marți, 07 Iulie 2020 19:58 88.104.246.*** Link la comentariu
  1
  27

  De ce nu se da numele scolii de soferi si numele instructorului , poate asa a procedat si cu altii care nu au depus plîngere si numarul păgubiților ar pute creste .

  Raportează
 • postat de jorpalica Marți, 07 Iulie 2020 18:11 89.39.81.*** Link la comentariu
  3
  27

  Si problema era ca banii nu mai ajungeau la politisti nui asa?Cursantii luau carnetul pe bune iar ,instructorul ramanea cu banii.Haaa-haaaa ,ma si mir chiar ca s-a intamplat sa fie asa si nu altfel.Ia videti cum e cu programarile pentru proba practica acum ,fiindca cu izolarea sau scurs doua luni,cu starea de alerta alt timp pretios ,si cu programarile lor amanate un timp luuung nu stiu de ce ,mai apuca cursantul sa dea o data proba practica fiindca-i expira dosarul ,si ca sa ia si el saracu carnetu,ce face?cauta sa obtina o a doua sansa ,a treia ,eventual mai invata ,mai ia ore,si ....ca sa nu faca scoala din nou,da un banut na ,ca ...oricum coruptia la noi e institutionalizata si ;legalizata .

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.