Noi percheziții la hoții de căi ferate. Rețeaua acționa în mai multe județe

Noi percheziții la hoții de căi ferate. Rețeaua acționa în mai multe județe
Sursa foto, SRPT Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Mai multe imobile din municipiul Tecuci și sediul unei societăți comerciale din municipiul Bârlad au fost călcate astăzi de polițiștii de la Transporturi, în urma repetatele sesizări venite din partea CFR cu privire la furturi în serie care pun în pericol grav siguranță feroviară.

Anchetatorii au găsit la descinderi și au ridicat o parte din bunurile provenite din furt și obiecte care au servit la săvârșirea faptelor de care sunt bănuite mai multe persoane din zona Tecuciului.

"Au fost ridicate un cuptor artizanal folosit la topirea de cupru și aluminiu, 490 kg fire de cupru diverse diametre, documente de predare a diverse cantități de cupru(aprox 1000 kg), la un centru de achiziții deșeuri neferoase din județul Vrancea, obiecte folosite la secționarea cablurilor sustrase (topor, foarfece de tip gura de lup), documente financiar contabile privind achiziții de cantități de cupru, de la sediul societății comerciale din municipiul Bârlad", precizează STPT Galați.

Mai multe persoane suspecte au fost conduse la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Liești, respectiv sediul Poliției Transporturi Galați.

Prejudiciul creat în acest caz este de circa 35.000 lei.

Citit 1792 ori Ultima modificare Marți, 07 Iulie 2020 20:14

1 comentariu

 • postat de Ciordache
  Miercuri, 08 Iulie 2020 08:00
  5.13.145.***
  Oameni buni, in tara asta NU MAI ESTE FIER VECHI,tot ce a fost sa predat dealungul anilor,sau furat fabrici,combinate, hale industriale, acum se fura c.f.r.ul
  Cine mentine aceste ,,depozite de colectare,, care sunt instigatoare la furt si incurajeaza hotii la furat.
  Clasa politica partasa, de ce nu interziceti aceasta activitate care a distrus parte a industriei
  imbogatind parazitii,profitorii, care, se pare, ca sunt printre cei ce ,,apara,, societatea.
  0
  8
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.