Evaluaţi acest articol
(10 voturi)
3 comentarii

Începând de ieri, 27 iulie, Administraţia Pieţelor Agroalimentare SA restricționează accesul către tarabe, produse și exponate al unui număr mare de personae, anunță societatea gălățeană. De asemenea, sunt stabilite circuite separate pentru intrare și ieșire și sunt trasate sensuri unice pentru cumpărători în interiorul piețelor.
Administrația Piețelor Agroalimentare anunță că a luat și va lua în continuare toate măsurile necesare, prevăzute de legislația în vigoare, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 în toate piețele municipiului Galați, inclusive triajul epidemiologic. Nu în ulrimul rand, pe perioada stării de alertă și până la adoptarea altor măsuri, Administrația Pieșelor insistă asupra respectării de către populație a măsurilor de protecţie impuse la nivel naţional: dezinfectarea mâinilor cu soluţie la intrarea în spaţii, păstrarea distanței sociale prevăzute de lege față de alte persoane, evitarea formării oricărui grup și a contactului direct cu alte persoane, purtarea de măști, care să acopere nasul și gura, și de mănuși, atât de către comercianți, cât și de către clienți.
Pe perioada stării de alertă, li se recomandă chiriaşilor și colaboratorilor Administraţiei Pieţelor Agroalimentare să își depună solicitările în formă scrisă, la cutia poştală de la sediul societăţii, sau prin poşta electronică (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.).

Citit 2853 ori Ultima modificare Luni, 27 Iulie 2020 18:11

3 comentarii

 • postat de Anda Marți, 28 Iulie 2020 23:42 92.80.128.*** Link la comentariu
  1
  7

  90% dintre vanzatori stau cu masca-n barba si scuipa abitir degetele ca sa deschida punga. Despre ce vorbim...

  Raportează
 • postat de Akbar Marți, 28 Iulie 2020 19:49 5.13.152.*** Link la comentariu
  0
  7

  Exista sensuri unice si in piata exterioara sau iarasi ne facem ca facem, doar ca sa bifam ceva pe o lista.?
  Si cine asigura respectarea acestor trasee ?
  Cum se asigura triajul epidemiologic in Piata 30 Decembrie ? Povesti de partid.... In afara de cotineata aia cu lumina albastra, care n-are timp nici sa-ti dezinfecteze un fir de par din cap, alte metode "stiintifice" n-am vazut, de cand carcalacul a sosit pe meleagurile galatene.

  Raportează
 • postat de Ionuț Marți, 28 Iulie 2020 16:09 86.124.205.*** Link la comentariu
  0
  10

  Sensuri unice într-o piață goală,tot comerțul se desfășoară afară,asta e ca în filmele cu proști.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.