Și-a făcut casă pe terenul Primăriei

Și-a făcut casă pe terenul Primăriei

Evaluaţi acest articol
(12 voturi)
1 comentariu

În urma verificărilor efectuate la un imobil situat în Galaţi, pe strada Traian, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcţii şi Afişajul Stradal au constatat că se executau lucrări de construcţie fără autorizaţie, constând în extindere locuinţă, pe terenul proprietatea Municipiului Galaţi.

Chiriaşul a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 50/1991, actualizată, iar ca măsură complementară s-a dispus desfiinţarea construcţiei ilegale.

Citit 3478 ori Ultima modificare Vineri, 31 Iulie 2020 20:09

1 comentariu

 • postat de Dan Duminică, 02 August 2020 09:59 86.124.205.*** Link la comentariu
  0
  18

  Vad zilnic cum incep noi constructii de balcoane la blocuri (si la etaje si la parter)
  Primaria pana la urma, elibereaza autorizatii sau nu ca nu mai inteleg nimic ???

  Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro