O elevă şi o studentă fără nimic ieşit din comun

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Monica Gianina Neruja, gălăţeanca acuzată de răpirea unui copil englez, nu a reţinut cu ceva anume atenţia foştilor săi profesori de la Colegiul Energetic, liceu pe care l-a terminat în 2005 cu o medie generală de 7.50 şi cu o medie de bacalaureat de 7.75.

„Nu a avut absenţe nemotivate,  a avut media zece la purtare. Nu a fost o elevă de excepţie, dar nici  nu a creat probleme”, ne-a declarat directoarea liceului, Mirela Niţă.

În acelaşi an,  a dat examen la Facultatea de Mecanică de la „Dunărea de Jos”, dar a fost  respinsă. Abia în 2008 se înscrie la drept, la Universitatea „Danubius”.

De la responsabilul de relaţii cu publicul de la „Danubius” am aflat că, într-adevăr, este studentă în anul I, forma de învăţământ la distanţă şi că şi-a susţinut toate examenele şi le-a promovat, având doar o singură restanţă.

Şi la facultate notele ei sunt medii. Nimic din ceea ce a întreprins până acum nu pare să fi atras asupra ei atenţia în mod deosebit.

Nimic nu prevestea că va ajunge pe primele pagini ale ziarelor pentru fapte în afara legii, mai ales că tânăra, aşa cum am spus, este studentă la drept.  

Citit 1160 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.