Bunuri contrafăcute, confiscate de polițiștii gălățeni

Bunuri contrafăcute, confiscate de polițiștii gălățeni
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

555 de pachete țigarete de contrabandă și peste 600 de obiecte vestimentare contrafăcute, au fost găsite și indisponibilizate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, în urma a 11 percheziții domiciliare efectuate în cursul zilei de astăzi.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au efectuat mai multe percheziții domiciliare în cadrul a două dosare penale având ca obiect comiterea infracțiunilor de contrabandă, respectiv comercializarea de produse contrafăcute în mediul on-line.

Astfel, trei percheziții au fost efectuate la locuințele unor persoane despre care existau date că ar fi vândut, într-o piață din municipiul Galați, țigări provenite din contrabandă.

Cu această ocazie au fost găsite și indisponibilizate 11.100 de țigarete (555 de pachete), diferite mărci, de proveniență Republica Moldova, care ar fi fost destinate vânzării în incinta pieței în locurile pentru comercializarea produselor agroalimentare.

Alte opt percheziții au fost efectuate la sediile a două societăți comerciale și la locuințele a șase persoane despre care existau date că ar depozita și ar comercializa produse vestimentare contrafăcute. În urma perchezițiilor au fost găsite și indisponibilizate peste 600 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii contrafăcute, inscripționate cu mărci de lux protejate.

Polițiștii continuă cercetările în aceste dosare penale, față de patru persoane juridice și cinci persoane fizice, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a acestora.

Citit 2430 ori Ultima modificare Vineri, 07 August 2020 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.