Un deţinut s-a tăiat cu lama

Un deţinut s-a tăiat cu lama
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Miercuri seară, un deţinut de la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi s-a tăiat pe antebraţ în semn de protest.

„B.L. a fost condamnat la 12 ani şi jumătate pentru tâlhărie. Era foarte supărat că a primit o pedeapsă aşa de mare, fapt pentru care s-a autoagresat. Tăietura a fost provocată cu o lamă provenită de la un aparat de ras de unică folosinţă. Persoanele private de libertate au voie să deţină astfel de aparate, ba mai mult le primesc chiar şi din partea penitenciarului”, ne-a explicat Safta Trincu (FOTO), purtătorul de cuvânt de la Penitenciarul Galaţi.

Bărbatul a primit primul ajutor la cabinetul medical din incinta penitenciarului şi, la sfatul medicului, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Sf. Apostol Andrei. A fost consultat şi la spital, dar rana nu a ridicat probleme, motiv pentru care nu a fost internat, ci transportat înapoi la locul de deţinere, unde este ţinut sub supraveghere", ni s-a precizat. 

Fapta sa nu va rămâne însă fără efecte, chiar dacă nu vor fi cele scontate. „A fost informat judecătorul delegat, care va lua măsurile necesare. Autoagresiunea reprezintă abatere disciplinară”, a adăugat Safta Trincu.

Citit 1010 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.