Focuri de armă în Mazepa, în plină stradă

Focuri de armă în Mazepa, în plină stradă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Pistolarii revin în atenţia Poliţiei Galaţi *

Mai ceva ca în Vestul Sălbatic. Nu trece luna fără să-şi scoată gălăţenii pistoalele din teacă. Ieri, în Mazepa, un gălăţean călare pe maşină de fiţe, cu iubita pe locul din dreapta, aştepta la semafor.

„Tânărul a fost deranjat de remarcile pe care le-a auzit din partea unor băieţi de pe stradă, la adresa prietenei lui. A ieşit din maşină cu pistolul şi a mers la respectivii indivizi. A urmat un schimb de replici, apoi şoferul a tras câteva focuri în aer. Arma este cu bile de cauciuc. În acest moment, şi autorul, şi toate celelalte persoane implicate în incident se află la sediul Secţiei 1, pentru declaraţii”, a declarat Ştefan Gohoreanu (FOTO), purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi.

„În jurul orei 15,00, cele două părţi vătămate, T.Dadian şi V.R. Dragoş, în timp ce se deplasau pe strada Brailei, în zona ˝Trei Star˝, au avut un conflict verbal cu numitul B.Iulian, care a coborat din autoturismul proprietate personală, avand asupra sa un pistol cu bile de cauciuc, neletal”.

„B. Iulian a făcut uz de armă în plan vertical, după care s-a urcat în autoturism şi a părăsit locul incidentului. Cercetarile sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uz de armă neletală fără drept”, menţionează şi comunicatul emis de Poliţia Galaţi în cursul serii.

Împuşcături „la distracţie”

Nu este pentru prima dată când la Galaţi armele sunt scoase ziua, în plină stradă. Ultima oară, jandarmii l-au prins pe un şofer de Audi care a tras la distracţie într-o tânără aflată la plimbare, cu soţul ei. Şi atunci, arma folosită a fost tot un pistol cu bile, iar victima a fost lovită în picioare.

Gălăţeni, aceasta a devenit lumea în care trăim. Şi noi, şi copiii noştri. Succes, poate ne vedem şi mâine!

Citit 2913 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.