Weekend cu groapa, în Mazepa

Weekend cu groapa, în Mazepa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fisura la conducta de apă le-a dat de lucru tot weekend-ul muncitorilor de la Apă Canal *

Ghici: de când nu am mai avut o defecţiune? Şi de când nu s-a mai născut o ditamai gaura în Galaţi? Răspuns greşit - probabil acum cinci minute au mai apărut câte două din fiecare.

Cu toate acestea, măcar găuroiul şi avaria de la Trei Star, din Mazepa, şi-au găsit naşul, după ce câteva indicii referitoare la defecţiune i-au pus la muncă pe angajaţii Apă Canal.

Mai avem una

Încă un hău s-a căscat în Galaţi, în plină stradă a Brăilei - de această dată şoferii fiind însă feriţi de efectele lui.

Circulaţia nu a fost nici o secundă perturbată, în zona Trei Star, începând de vineri şi până duminică după-amiaza, de lucrările de depistare a unei defecţiuni la conducta de apă care alimentează magistrala Galaţiului.

Şi asta numai pentru că fisura şi întreaga defecţiune s-au produs fix pe scuarul care desparte cele două sensuri de mers, de pe strada Brăilei.

E de bine, dar de ce?

„Vineri, Direcţia Tehnică din cadrul Primăriei Galaţi a semnalat societăţii Apă Canal faptul că s-a identificat apă la suprafaţa scuarului care desparte cele două sensuri de mers, de pe strada Brăilei”.

„În acel moment, angajaţii Apă Canal au început săpăturile, pentru depistarea defecţiunii la conducta care alimentează cu apă magistrala oraşului”, a declarat Laurenţiu Jalbă, directorul Direcţiei Tehnice din cadrul Primăriei Galaţi.

Ieri, la ora 12,30 încă se mai lucra la avarie, muncitorii fiind prezenţi pe scuar încă de la primele ore ale dimineţii, după cum ne-am convins şi singuri.

Nu putem să nu ne gândim că ori defecţiunea era una importantă şi trebuia tratată rapid, ori instituţiile gălăţene chiar respectă fişa postului.

Nu ne iluzionăm, iar misterul rămâne, mai ales că week-end-ul petrecut de Apă Canal cu groapa chiar pare să fi dat rezultate, ieri lucrarea fiind aproape de sfârşit.

Citit 1637 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.