Street FOOD Festival revine la Galați

Street FOOD Festival revine la Galați
Evaluaţi acest articol
(26 voturi)

Celebrul festival culinar se întoarce în orașul nostru pentru o ediție plină de delicii, ce va avea loc în Grădina Publică, între 1 și 4 octombrie.

Street FOOD Festival s-a desfășurat doar în Cluj-Napoca de-a lungul întregii veri, iar acum revine la Galați pentru a oferi o aventură culinară și gălățenilor.

În ultimele luni, organizatorii au găsit formula potrivită pentru organizarea unui eveniment la o scară mai mică, în condiții de siguranță, astfel încât vizitatorii să se poată bucura de mâncare delicioasă și muzică bună, alături de cei dragi.

Chiar dacă numărul food truck-urilor va fi mai mic decât în alți ani, organizatorii promit o selecție culinară diversă și foarte atractivă: burgeri, paste, burrito, deserturi italiene, mâncare indiană și multe alte surprize ale bucătăriei internaționale, care vor putea fi servite alături de o bere, o limonadă sau un vin de calitate.

Muzica bună face și ea parte din meniu, line-up-ul DJ-iilor fiind format din DEX, Smurf și Vlad Dobrescu împreună cu alte surprize muzicale.

Organizatorii s-au îndrăgostit de Grădina Publică încă de la prima vizită, astfel că locația va fi aceeași, dar situația actuală impune unele schimbări organizatorice. Astfel, accesul se va face în mod controlat pe o porțiune delimitată din parc, numărul maxim de participanți e limitat la 500 de persoane concomitent și se vor respecta în permanență măsurile de distanțare fizică și de prevenție, stabilite de autorități.

În rest, preparatele vor fi la fel de gustoase și inedite, băuturile reci, DJ-ii în formă de zile mari și decorurile ideale pentru poze frumoase.

Evenimentul este organizat de agenția Why Not & Flavours și este cofinanțat de Primăria Municipiului Galați.

Street FOOD Festival Galați, în Grădina Publică, între 1 și 4 octombrie.

(P)

Citit 7664 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Septembrie 2020 10:55