Târgul de Toamnă, altfel decât în anii anteriori

Târgul de Toamnă, altfel decât în anii anteriori
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

În inima toamnei, Administrația Piețelor Agroalimentare SA, împreună cu partenerii și colaboratorii săi, organizează tradiționalul Târg de Toamnă, ajuns la a XIX-a ediție. În acest an însă, Târgul va fi altfel decât îl știau gălățenii din anii anteriori. În  contextul prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, sâmbătă și duminică, în  zilele de 3-4 octombrie, pe faţada Halei de Legume-Fructe din Piața Centrală va fi instalat ecran cu LED-uri pe care se vor derula fotografii și filme, o retrospectivă a ediţiilor anterioare, interviuri din pieţe transmise în direct și informații utile cumpărătorilor, totul pe un fond muzical ales în ton cu sărbătoarea. De asemenea, pagina de Facebook a Administrației Piețelor va oferi, în timp real, informații despre produse, prețuri și programul din toate piețele orașului.

La această ediţie a Târgului de Toamnă nu vor exista tradiţionalele standuri pentru comercializarea preparatelor la grătar. Producătorii şi firmele care deţin deja spaţii închiriate în pieţele din municipiu vor asigura o cantitate suficientă de produse din carne şi preparate din carne, legume şi fructe, astfel încât gălăţenii să-şi facă cumpărăturile în cartierele în care locuiesc, în condiţii sigure din punct de vedere sanitar. 

Administrația Piețelor anunță că a luat toate măsurile speciale de prevenire a răspândirii Covid-19 și că vizita gălățenilor se va desfășura în condiții de maximă siguranță, zona fiind supravegheată non-stop de Poliția Locală.

”Vă propunem, la sfârșit de săptămână, o nouă ediție de târg, în care încercăm să oferim gălățenilor nu numai siguranța și normalitatea unei vizite la piață, dar și bucuria unei sărbători a produselor și roadelor de toamnă. Să treceți cu bine peste toate și să ne revedem sănătoși la edițiile viitoare!”, este urarea conducerii Administrației Piețelor Agroalimentare SA.

(P)

Citit 3826 ori Ultima modificare Vineri, 02 Octombrie 2020 22:11