Caz de COVID-19 la Teatrul Dramatic

Caz de COVID-19 la Teatrul Dramatic
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Un angajat al Teatrului Dramatic "Fani Tardini" a fost depistat pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Persoana în cauză manifestă o formă ușoară a bolii și este izolată la domiciliu. Conducerea teatrului a dispus suspendarea întregii activități, imediat după aflarea rezultatului testului, și a notificat Direcția de Sănătate Publică Galați pentru a începe ancheta epidemiologică. Toți angajații teatrului care au intrat în contact direct cu angajatul depistat pozitiv sunt izolați la domiciliu și urmează protocoalele aplicabile în astfel de situații. Niciunul dintre ei nu prezintă simptome ale bolii. Celorlalți angajați li s-a recomandat să limiteze pe cât posibil contactele sociale. În același timp, teatrul a demarat procedurile pentru realizarea unei dezinfecții complete a spațiilor din clădire de către o firmă specializată.

Teatrul a oferit două reprezentații în interior: "Fat Pig" - vineri, 2 octombrie, și "Năpasta" - sâmbătă, 3 octombrie. La ambele reprezentații au fost respectate toate măsurile de securitate sanitară. Spectacolul programat duminică a fost anulat.

Teatrul Dramatic își va relua activitatea cu publicul după ce va primi aviz favorabil din partea autorităților sanitare.

Citit 2113 ori Ultima modificare Luni, 05 Octombrie 2020 12:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.