GAS2020 – Primul salon auto digital din România

GAS2020 – Primul salon auto digital din România
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un salon auto în mediul digital, o premieră în România! Pe lângă convenabilitatea de a vedea zeci de modele auto prezentate chiar din confortul casei lor, utilizatorii vor putea beneficia și de oferte, prețuri speciale sau opțiuni de finanțare la un click distanță.

Primul salon auto digital din România

Pentru prima dată în România are loc o expoziție digitală de autovehicule. Salonul Auto GAS2020 se adaptează condițiilor actuale și se vede in digital pe www.liveexpo.ro zilnic 12-15 Octombrie incepand cu ora 18:00. 

Evenimentul are ceva interesant pentru toată lumea, începând de la afaceristul interesat de costuri de exploatare cât mai avantajoase până la oamenii care caută un nou sedan care să îmbine sportivitatea cu eleganța.

Salonul auto va avea loc pe durata a patru zile: în prima zi (12 octombrie) vom explora categoria Sedan și Monovolum, în cea de-a doua zi (13 octombrie) vom explora versatila lume a SUV-urilor, cea de-a treia zi (14 octombrie) aduce viitorul în prezent cu categoria Electric si Hibrid, în final cea de-a patra zi (15 octombrie) este pentru omul de afaceri interesat de eficiență maximă prin Autoutilitare și Camioane eficiente.

Finanțare și oferte la un click distanță

Participanții pot avea parte de prețuri speciale cu discount pentru toate modelele expuse de la 27 de marci auto participante. Interacțiunea cu furnizorii este automatizată astfel încât o ofertă de preț sau finanțare să fie doar la un click distanță. Astfel tot procesul este foarte futurist și elimină impedimentele de comunicare din mediile tradiționale.

Participă la tombolă

Utilizatorii pot câștiga: Revizii Gratuite, Vouchere de Achiziție sau Anvelope de iarna pentru mașina lor. Premii cu adevărat atractive pentru pasionații auto.

Pentru a intra în tombolă ei trebuie să-și creeze un cont gratuit pe bit.ly/3cZyVIo.

Programul evenimentului și modelele expuse le găsiti aici: https://www.liveexpo.ro/presentation-gas.

Salonul Auto GAS2020,

Ne vedem în digital pe www.liveexpo.ro!

(P)

Citit 1882 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2020 10:22