Gălăţenii - vegheaţi din Ceruri, dar şi de pe pământ

Gălăţenii - vegheaţi din Ceruri, dar şi de pe pământ
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 200 de poliţişti asigură ordinea şi siguranţă publică la Galaţi, până marţi, a treia zi de Paşte *

Stau cu ochii pe noi - Poliţia

„Până pe 6 aprilie vor acţiona 198 de poliţişti de ordine publică, 21 de poliţişti de la Biroul de Investigaţii Criminale, 57 de patrule, 74 de patrule auto şi 10 patrule ale Poliţiei Rutiere”.

„Efective sporite ale oamenilor legii îşi vor face simţită prezenţa la manifestările religioase din noaptea de 3 spre 4 aprilie 2010” a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi.

Jandarmii păzesc mănăstirile şi bisericile

Barbu Costin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei gălăţene: „80 de jandarmi vor fi de serviciu în judeţul nostru în noaptea de Înviere”.

„Jandarmii vor acţiona la Catedrală, la mănăstirile Adam, Tudor Vladimirescu, Buciumeni, Cudalbi, Gologanu, şi la cimitirul din Tecuci”.

De asemenea, cele şase maşini ale Jandarmeriei vor putea fi văzute în timpul patrulărilor, de către gălăţenii ieşiţi din case în noaptea de Înviere.

Poliţia Comunitară e şi ea cu noi

„36 de biserici din cele 47 din municipiu vor fi păzite de către angajaţii Poliţiei Comunitare”, susţine Cristian Gâscă, directorul Poliţiei Comunitare Galaţi.

Astfel, 130 de sectorişti, agenţi comunitari sau membri ai patrulei de intervenţie rapidă nu vor lăsa nici o şansă celor puşi pe rele în noaptea Sfântă.

Pompierii verifică lăcaşurile de cult

Locotenentul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi: „Acţiunea de verificare a lăcaşurilor de cult este în plină desfăşurare, pompierii asigurând fiecare biserică din oraş şi judeţ”.

„În noaptea de Paşti, 12 ofiţeri şi 22 de subofiţeri, alături de un inspector-funcţionar public, se vor afla în alertă, pentru a putea interveni în orice moment”.

„În ceea ce priveşte Catedrala, aceasta este în vecinătatea garnizoanei, fiind astfel asigurată în varianta în care ar fi necesară intervenţia noastră”.

„O maşină de intervenţie se va afla la Buciumeni, iar la Adam se va afla un ofiţer şi o autospecială”.

Gălăţeni, mai rămâne doar să fim noi bine pregătiţi – curăţenia e gata? Dar cozonacii? Şi ouăle roşii? E perfect, de restul au grijă oamenii legii.

Să avem Sărbători frumoase!

Citit 751 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.