Bătaie generală cu apă în Grădina Publică

Bătaie generală cu apă în Grădina Publică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Peste 200 de tineri s-au adunat, astăzi, de la ora 16.00, în Grădina Publică din Galaţi, pentru o bătaie generală cu apă. Înarmaţi cu bidoane de plastic, sau găleţi, tinerii îşi aruncă unul altuia apă, luată din cişmele publice dar şi din fântâna arteziană din Grădina Publică.

Tinerii, majoritatea elevi, spun că au aflat de această distracţie generală prin intermediul reţelor de socializare – Facbook, Twitter, messenger. La doar câteva minute de la începerea bătăii generale cu apă, tinerii au sărit în fântâna arteziană din Grădina Publică, spre enervarea neputincioasă a celor trei agenţi de pază de la firma IPS (International Protect Security), care are în pază Grădina Publică.

Agenţii de pază s-au neliniştit şi mai mult după ce un tânăr a alunecat pe dalele ude de apă şi s-a lovit la nas. Printre tinerii prezenţi la bătaia generală cu apă s-a aflat şi Laurenţiu Popa preşedinte al asociaţiei „Alternative Galaţi”, care s-a recomandat ca fiind organizatorul acţiunii de astăzi.

Acesta a motivat organizarea acţiunii prin faptul că tinerii din zilele noastre nu mai au unde să se distreze şi îşi petrec mult prea mult timp în faţa calculatoarelor. Distracţia este programată să continue până la ora 19.00. Aceasta este a doua bătaie cu apă desfăşurată în Grădina Publică, prima având loc în iulie, la care au participat în jur de 60 de elevi.

Citit 2713 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.