Bebeluș de 3 luni, găsit mort în pat

Bebeluș de 3 luni, găsit mort în pat
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

O tânără de 28 de ani, din Smârdan, mamă a nu mai puțin de șapte copii, este anchetată de poliţie, după ce mezina în vârstă de numai 3 luni a murit în cursul nopții de joi spre vineri. Cea care a făcut teribila descoperire şi care a dat ulterior alarma a fost chiar mama, care, când s-a trezit, a văzut că bebelușul, o fetiță care dormea lângă ea, nu mai respira. A sunat la 112 și a anunţat poliția, oamenii legii de la Secţia 2 Poliție Rurală deplasându- se de urgență la domiciliul femeii.

"Polițiștii au mers la fața locului și, după o primă examinare sumară a victimei, au constatat că aceasta nu avea pe corp urme vizibile de violență. Urmează ca, în urma necropsiei, să fie stabilită cauza exactă a decesului. A fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă", a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Bebelușul mort a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, unde se va stabili ce anume a dus la moartea acestuia. Mama a fost audiată de poliţiştii care iau în calcul toate variantele. Conform unor surse din cadrul anchetei, femeia mai are încă şase copii, toţi preluaţi de autorităţi, deoarece nu erau îngrijiţi corespunzător. Mai mult, şi bebeluşul de 3 luni care a murit din cauze încă necunoscute ar fi făcut obiectul unor verificări din partea asistenţilor sociali.

Citit 11610 ori Ultima modificare Joi, 04 Februarie 2021 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.