Gălăţencele Alexandra Căpitănescu şi Mihaela Condurache au făcut spectacol la X Factor (VIDEO)
Foto: Antena 1

Gălăţencele Alexandra Căpitănescu şi Mihaela Condurache au făcut spectacol la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

„O bombiţă cu ceas”, aşa a numit-o Ştefan Bănică pe gălăţeanca Alexandra Căpitănescu, în vreme ce despre gălăţeanca Mihaela Condurache a spus, pe bună dreptate, că „are ceva din Dida Drăgan”. Cele două artiste au făcut spectacol joi seara, pe scena X factor şi au primit, fiecare, câte trei „Da”-uri din partea juriului.

„Tu crezi că ai stofă de star?”, a întrebat-o Loredana, de la masa juriului X Factor, pe gălăţeanca Alexandra Căpitănescu, în vârstă de 17 ani. „Cred că da”, a răspuns Alexandra şi a dovedit-o cu prisosinţă în interpretarea piesei „Am I The One”.

„Pe scenă a fost uragan, mi-a plăcut de ea!”, a spus prezentatorul Răzvan Simion din culise.

„Ai energie, ai poftă de cântat, dar trebuie să dozezi un pic! În rest, foarte bine!”, a fost sfatul Loredanei

„Eşti o bombiţă cu ceas! Eşti o fată extrem de talentată”, i-a spus Bănică.

„Eu de data asta nu te văd într-un grup, ci te văd cântând singură. Pentru că eşti o bombă cu ceas cum zice Ştefan, pentru că poţi să umpli scena şi, cu un mentor bun, eu cred că trebuie să te gândeşti cum ar fi să poţi câştiga X Factor”, a fost părerea lui Florin Ristei.

Cu trei „Da”-uri oferite de Ristei, Bănică şi Delia şi cu un „Nu” din partea Loredanei, menit să o ambiţioneze, Alexandra va merge în etapa următoare a concursului.

I-a făcut pe soţii Băsescu să danseze

Deşi este de profesie jurist, muzica este viaţa gălăţencei Mihaela Condurache, în vârstă de 51 de ani.

Datorită cântăreţului Gheorghe Gheorghiu a ajuns să cânte la o terasă din Neptun, unde venea frecvent Traian Băsescu, fostul preşedinte al României. „I-am cunoscut personal pe domnul Băsescu şi pe doamna Maria, o femeie extraordinară. Aproape în fiecare seară dansau pe programul meu”, a dezvăluit gălăţeanca.

La X Factor, artista a reuşit o interpretare senzaţională a piesei „She's Gone Out Of My Life”, în condiţiile în care avea amigdalele inflamate.

„Are ceva din Dida Drăgan”, a exclamat Ștefan Bănică, iar Loredana a fost de aceeaşi părere întrebând-o câte octave atinge. Şi a fost uimită să afle că gălăţeanca este autodidactă, nu a urmat cursuri de canto.

„Nota aia de sus mi-a dat fiori! Eu nu ştiu ce viitor ai la X Factor, dar pentru nota aceea care m-a atins şi a ridicat părul pe mine răspunsul meu este Da!”, i-a spus Bănică.

Cu trei „Da”-uri oferite de Loredana, Bănică şi Ristei şi un „Nu” din partea Deliei, Mihaela va merge în etapa următoare.

Citit 4720 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Decembrie 2023 11:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.