Gălăţeanca Alexandra Sîrghi, voce de top la X Factor (VIDEO)
Foto: Antena 1

Gălăţeanca Alexandra Sîrghi, voce de top la X Factor (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

„Ai dat maximul când a trebuit. Ai fost ca Halep La Roland Garros!”, aşa i-a spus Ştefan Bănică gălăţencei Alexandra Serenada Sîrghi, vineri seara la X Factor. Alexandra, în vârstă de 18 ani, a fost concurenta care a ocupat al treilea scaun al etapei Bootcamp şi numele pe care Ştefan Bănică l-a rostit cel mai des până la finele serii, pentru a spune, de fiecare dată, că rămâne mai departe în competiţie.

 

Cu o piesă de suflet, cântată în memoria mamei, gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi a intra în echipa lui Ştefan Bănică la X Factor, scriam în urmă cu o lună în ziarul „Viaţa liberă”. Vineri seara, Alexandra a luptat cu alte nouă concurente pentru a-şi continua drumul la X Factor.

Gălăţeanca avea deja experienţa Bootcamp X Factor, pentru că în sezonul 6 nu a reuşit să obţină un scaun din partea mentorului său la acea vreme, Carla’s Dreams. De această dată a ales o piesă pe cât de dificilă, pe atât de riscantă.

„Alexandra şi-a ales o piesă extrem de grea, cu cinci modulaţii. Ce înseamnă asta? Eşti într-un ton, mai adaugi un semiton, încă un semiton, încă un semiton, încă un semiton, te duci din ce în ce mai sus! Este îngrozitor de greu, eu n-aş putea să fac în viaţa mea ce faci tu acum. Este extrem de solicitant, de periculos, dar dacă îi iese, poate fi extrem de spectaculos”, a avertizat-o Ştefan Bănică.

„Alexandra rupe tot! E printre cei mai buni”, comentau, în culise, colegele ei.

Gălăţeanca a dezvălui că, pentru a face faţă piesei dinamice, care îi cerea şi să danseze, a repetat-o în timp ce lucra pe stepper!

„Love on top”, a celebrei Beyonce a fost interpretată senzaţional de Alexandra Sîrghi. Gălăţeanca a umplut scena, a dat de pământ cu pălăria pe care o purta şi l-a ridicat în picioare pe Ștefan Bănică de la masa juriului.

„E groasă! Pe măsură ce vin concurentele din grupa lui Ștefan e din ce în ce mai clar că vine cea mai grea trupă. Ai obosit puțin la final, dar s-a simțit doar un pic. Atitudine mișto! Scaunul ar trebui să fie al tău!”, i-a spus gălăţeanul de la masa juriului, Florin Ristei.

„Serenada, a fost mai mult decât o serenadă, a fost o demonstrație de forță, de talent, de voce, de curaj și ai reușit! Mama ta ar fi foarte mândră de tine”, i-a spus Loredana.

„Ai reușit o performanță! Felicitări! Cred că va fi genul acela de moment viral pe Youtube, care-ți face pielea găină”, a fost părerea Deliei .

„M-am temut tare-tare de alegerea ta. Te-ai dus pe tot ce putea fi mai greu. Te-am auzit aseară, te-am auzit astăzi, eram în culise. De departe a fost top ce-ai făcut astă-seară faţă de ieri, şi acum câteva ore. Să reuşeşti să dai maximul când a trebuit! Ai fost ca Halep la Roland Garros! Ia loc pe scaun, acum!”, a exclamat Bănică.

 

Alexandra a reuşit să-şi păstreze locul în top trei până la finele serii şi va merge în etapa următoare a X Factor.

 

 

 

Citit 5788 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.