Gălăţeanca Alexandra Sîrghi, voce de top la X Factor (VIDEO)

Gălăţeanca Alexandra Sîrghi, voce de top la X Factor (VIDEO)

Antena 1
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
3 comentarii

„Ai dat maximul când a trebuit. Ai fost ca Halep La Roland Garros!”, aşa i-a spus Ştefan Bănică gălăţencei Alexandra Serenada Sîrghi, vineri seara la X Factor. Alexandra, în vârstă de 18 ani, a fost concurenta care a ocupat al treilea scaun al etapei Bootcamp şi numele pe care Ştefan Bănică l-a rostit cel mai des până la finele serii, pentru a spune, de fiecare dată, că rămâne mai departe în competiţie.
 
Cu o piesă de suflet, cântată în memoria mamei, gălăţeanca Alexandra Serenada Sîrghi a intra în echipa lui Ştefan Bănică la X Factor, scriam în urmă cu o lună în ziarul „Viaţa liberă”. Vineri seara, Alexandra a luptat cu alte nouă concurente pentru a-şi continua drumul la X Factor.
Gălăţeanca avea deja experienţa Bootcamp X Factor, pentru că în sezonul 6 nu a reuşit să obţină un scaun din partea mentorului său la acea vreme, Carla’s Dreams. De această dată a ales o piesă pe cât de dificilă, pe atât de riscantă.
„Alexandra şi-a ales o piesă extrem de grea, cu cinci modulaţii. Ce înseamnă asta? Eşti într-un ton, mai adaugi un semiton, încă un semiton, încă un semiton, încă un semiton, te duci din ce în ce mai sus! Este îngrozitor de greu, eu n-aş putea să fac în viaţa mea ce faci tu acum. Este extrem de solicitant, de periculos, dar dacă îi iese, poate fi extrem de spectaculos”, a avertizat-o Ştefan Bănică.
„Alexandra rupe tot! E printre cei mai buni”, comentau, în culise, colegele ei.
Gălăţeanca a dezvălui că, pentru a face faţă piesei dinamice, care îi cerea şi să danseze, a repetat-o în timp ce lucra pe stepper!
„Love on top”, a celebrei Beyonce a fost interpretată senzaţional de Alexandra Sîrghi. Gălăţeanca a umplut scena, a dat de pământ cu pălăria pe care o purta şi l-a ridicat în picioare pe Ștefan Bănică de la masa juriului.

„E groasă! Pe măsură ce vin concurentele din grupa lui Ștefan e din ce în ce mai clar că vine cea mai grea trupă. Ai obosit puțin la final, dar s-a simțit doar un pic. Atitudine mișto! Scaunul ar trebui să fie al tău!”, i-a spus gălăţeanul de la masa juriului, Florin Ristei.
„Serenada, a fost mai mult decât o serenadă, a fost o demonstrație de forță, de talent, de voce, de curaj și ai reușit! Mama ta ar fi foarte mândră de tine”, i-a spus Loredana.
„Ai reușit o performanță! Felicitări! Cred că va fi genul acela de moment viral pe Youtube, care-ți face pielea găină”, a fost părerea Deliei .
„M-am temut tare-tare de alegerea ta. Te-ai dus pe tot ce putea fi mai greu. Te-am auzit aseară, te-am auzit astăzi, eram în culise. De departe a fost top ce-ai făcut astă-seară faţă de ieri, şi acum câteva ore. Să reuşeşti să dai maximul când a trebuit! Ai fost ca Halep la Roland Garros! Ia loc pe scaun, acum!”, a exclamat Bănică.
 
Alexandra a reuşit să-şi păstreze locul în top trei până la finele serii şi va merge în etapa următoare a X Factor.

 

 

 

Citit 4512 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020 14:40

3 comentarii

 • postat de Ionel Burlacu- Brașov Marți, 08 Decembrie 2020 13:42 188.24.139.*** Link la comentariu
  0
  0

  Serenada ești Oauuu! Mai uluit, abordezi toate genurile de muzică și-mi place de numai pot,iar cînd te ascult lăcrimez de tot ce transmiți prin interpretarea ta foarte specială. Îți țin pumnii incontinuare și fii puternică pînă la sfîrșitul competiției . Te urmăresc de la început și mi-a plăcut de interpretarea ta cu primul cîntec care anunța că ai valore mare depinde cum o menegerizezi în continuare .Îți doresc succes!
  WJrbDN6SE1rWHhIbGduc1V1aVF5ajFPcXBoV2V4S2loLw%3D%3D cu primul cîntec care anunța că ai valore mare depinde cum o menegerizezi.

  Raportează
 • postat de Hai la priveghi! Luni, 30 Noiembrie 2020 12:57 84.117.41.*** Link la comentariu
  1
  1

  Muzica tuturor interpretilor romani, ma refer in special la partea
  melodica si nu numai, este un adevarat bocet.
  Cand o asculti ai impresia ca esti la un priveghi profesionist
  iar interpretele sunt adevarate bocitoare profesioniste.
  Sa-mi fie iertat deranjul, dar acesta este purul adevar.

  Raportează
 • postat de comunismul Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020 20:59 5.13.199.*** Link la comentariu
  9
  1

  daca are pregatire! adica lectiile alea de canto! e ok! ajunge cantareata! daca nu sa se apuce de altceva! nu de alta dar nu avem nevoie de anti talente! de astea avem destule!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.