Accident de circulaţie cu doi morţi şi doi răniţi în judeţul Brăila
Foto: Pro TV

Accident de circulaţie cu doi morţi şi doi răniţi în judeţul Brăila
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În această dimineaţă, pe drumul DN2B Buzău- Brăila,, în zona localităţii Căldăruşa, a avut loc un grav accident de circulaţie, soldat cu doi morţi şi doi răniţi.

La faţa locului s-au deplasat rapid ambulanţe şi vechicule de intervenţie, traficul fiind inchis pentru efectuarea cercetărilor.

„În accident au fost implicate trei autovehicule, un autoturism, un autobuz şi un camion. Acţionează din cadrul ISU două ambulanţe SMURD, o maşină de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă, iar de la SAJ sunt venite două ambulante. La faţa locului se mai deplasează în sprijin o macara de la SC Braicar”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian, citat de Agerpres.

O depăşire riscantă pare să fi fost motivul producerii accidentului, potrivit informaţiilor oficiale.

"În această dimineaţă, în jurul orei 7,00, pe DN 2B, în zona localităţii Căldăruşa, şoferul unui autoturism care se deplasa către Buzău a intrat în depăşirea unui autobuz şi s-a tamponat frontal cu un camion, iar autobuzul a ieşit din decor pentru a evita impactul", a declarat, pentru AGERPRES, Geanina Niculae, de la Biroul de presă al IPJ Brăila.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian, a declarat că victimele decedate sunt "doi bărbaţi, unul de 65 de ani, şoferul autoturismului din Galaţi, iar cel de-al doilea, în vârstă de 23 de ani, pasager în autobuz".

Cele două victime transportate la UPU sunt şoferul autobuzului, în vârstă de 33 de ani, şi un pasager aflat în autobuz, potrivit aceleiaşi surse.

Citit 1866 ori Ultima modificare Vineri, 11 Decembrie 2020 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.